فعالیت در میدان نفتی ناصریه عراق از سر گرفته شد

سه شنبه 10 دی 1398
10:41
فعالیت در میدان نفتی ناصریه عراق از سر گرفته شد وزارت نفت عراق اعلام کرد فعالیت در میدان نفتی ناصریه در جنوب عراق آغاز شده است ولی رسیدن به تولید کامل در این میدان نفتی تا دو روز طول خواهد کشید.

العالم - عراق

به گزارش رویترز، وزارت نفت عراق اعلام کرد فعالیت در میدان نفتی ناصریه در جنوب عراق آغاز شده است ولی رسیدن به تولید کامل در این میدان نفتی تا دو روز طول خواهد کشید.

معترضان در روز شنبه وارد این میدان نفتی شدند و کارکنان را مجبور کردند تا برق را از ایستگاه کنترل قطع کنند، به این ترتیب تولید در این میدان نفتی با ظرفیت تولید روزانه 80 تا 85 هزار بشکه متوقف شد.

این اولین باری بود که معترضان کل یک میدان نفتی را می بستند . آنها در گذشته راه‌های ورود به پالایشگاه ها و بنادر را مسدود کرده بودند.

وزارت نفت عراق در روز یکشنبه اعلام کرده بود بسته شدن این میدان نفتی تاثیری در صادرات این کشور نگذاشته است و آن ها برای جبران محموله‌های نفتی از دست رفته، از تولید اضافی میادین نفتی جنوب در بصره استفاده می کنند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد