سفیر انگلیس در ایران به وزارت خارجه احضار شد

سه شنبه 17 دی 1398
20:33
سفیر انگلیس در ایران به وزارت خارجه احضار شد
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه سفیر انگلیس در تهران را در اعتراض به اظهارات غیرقابل قبول نخست وزیر و وزیران امور خارجه و دفاع انگلیس در خصوص ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی احضار کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

به دنبال اظهارات غیرقابل قبول نخست وزیر و وزیران امور خارجه و دفاع انگلیس در خصوص اقدام تروریستی ترامپ در به شهادت رساندن سردار سپهبد قاسم سلیمانی، ابومهدی مهندس و همرزمان ایشان، عصر امروز (سه شنبه 17 دی) «راب مک ایر» سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران احضار شد.

دستیار وزیر امور خارجه در امور اروپا در دیدار سفیر انگلیس با وی، ضمن محکوم کردن قاطعانه این اظهارات، مراتب اعتراض شدید کشورمان را به مواضع یاد شده به نامبرده اعلام داشت.

وی با تشریح مغایرت اقدام تروریستی آمریکا با مبانی حقوق بین الملل و نیز حاکمیت ملی عراق که مورد اذعان و اعتراف جهانیان و حقوقدانان است،تصریح کرد که از نظر مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران چنین مواضعی به منزله همراهی با اقدام تروریستی آمریکاست و به هیچ وجه قابل توجیه و پذیرش نیست و انگلیس با چنین مواضعی می تواند شریک این جنایت قلمداد شود.

دستیار وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به حضور ده ها میلیونی مردم شهرهای ایران و عراق در تشییع پیکر این شهیدان سرفراز و قهرمانان مبارزه با داعش که نقشی کلیدی در حذف داعش در منطقه ایفا کرده اند و حتما سفیر انگلیس نیز شاهد این تشییع حماسی بوده است، تاکید کرد که ملت ایران همراهی کنندگان با این اقدام آمریکا را نخواهند بخشید. وی از سفیر خواست تا پیام اعتراض جمهوری اسلامی ایران را به لندن منعکس کند.

سفیر انگیس با بیان این که دولت متبوعش بر این باور است که افزایش تنش ها به نفع هیچ کس نیست، خواستار خویشتنداری بیشتر ایران در شرایط حساس کنونی منطقه شد. وی گفت پیام مذکور را در اسرع وقت به پایتخت خود منتقل خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ادامه حملات سعودی به مناطق مختلف یمن/ هشدار انصارالله درباره تداوم تجاوزگری


تظاهرات گسترده در اروپا در حمایت از ایران، غزه، لبنان و سوریه


زلزله شدید اندونزی را لرزاند


بیانیه وزرات خارجه ایران درباره خروج نیروهای اشغالگر آمریکایی از عراق


زخمی شدن دو نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان


چهار شهید و زخمی در حمله عربستان به استان تعز یمن


همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا