بیش از 20 غیرنظامی افغان در حمله هوایی آمریکا کشته شدند

پنج‌شنبه 19 دی 1398
15:05
بیش از 20 غیرنظامی افغان در حمله هوایی آمریکا کشته شدند
در پی حمله پهپادهای آمریکایی به «هرات» افغانستان یک فرمانده طالبان و نزدیک به ۳۰ غیرنظامی کشته شدند.

العالم - آسیا

منابع محلی در ولایت هرات روز پنج‌شنبه (۱۹دی) اعلام کردند که در حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی «ملا ننگیالی»، یک فرمانده ارشد طالبان به رهبری، ملا رسول در شهرستان شیندند هرات، به همراه چندین تن دیگر جان باخته و شماری نیز زخمی شدند.

مسولان بیمارستان هرات در گفت‌وگو با خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، انتقال ده‌ها زخمی و کشته به این بیمارستان را تایید کردند.

بر اساس اظهارات شاهدان عینی، این عملیات از سوی آمریکایی‌ها برنامه ریزی شده بوده و ملاننگیالی و همراهانش به همراه نزدیک به ۳۰ غیرنظامی از سوی آمریکایی‌ها کشته شدند.

گفته می‌شود این حملات در مناطق تحت حاکمیت دولت افغانستان صورت گرفته است.

سخنگوی نیروهای آمریکایی در افغانستان مدعی شد که این حملات به درخواست نیروهای امنیتی افغانستان، صورت گرفته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم