زخمی شدن 14 نیروی ارتش لبنان در شمال این کشور

جمعه 20 دی 1398
19:40
زخمی شدن 14 نیروی ارتش لبنان در شمال این کشور ارتش لبنان با صدور بیانیه از زخمی شدن 14 نفر از نیروهایش در جریان باز کردن جاده ای که از سوی معترضان در شمال این کشور بسته شده بود، خبر داد.

العالم- لبنان

به نقل از العهد، ارتش لبنان با صدور بیانیه ای اعلام کرد: شماری از جوانان جاده اصلی را در منطقه البداوی در شمال لبنان بستند که بلافاصله نیروهای ارتش وارد عمل شدند تا راه را باز کنند.

در بیانیه ارتش لبنان آمده است: به دنبال آن این افراد شروع به سنگپرانی و بمب‌های آتشزا به سوی نیروهای ارتش کردند که بر اثر آن ۱۴ نظامی زخمی شدند.

ارتش لبنان از بازداشت ۸ نفر به خاطر ایجاد هرج و مرج و حمله و زخمی کردن نظامیان خبر داد.

این در حالی است که اسپوتنیک صبح امروز اعلام کرده بود که مناطق شمالی لبنان شاهد درگیری میان ارتش لبنان و معترضانی است که در اعتراض به قطع برق دست به تظاهرات زده اند.

تظاهرات کنندگان راههای اصلی در شهر البداوی را در اعتراض به اوضاع اقتصادی و اجتماعی و نیز قطع چند روزه برق بستند و با مواد آتشزا به ارتش حمله ور شدند.

این در حالی است که ارتش لبنان اقدام به بازداشت شماری از تظاهرات کنندگان پس از اصرار آنها به بستن راه‌ها کرد.

معترضان با سنگ و بمب‌های آتشزا به نیروهای ارتش لبنان حمله کردند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه