درخواست‌ آمریکا از کره شمالی برای بازگشت به مذاکرات

دوشنبه 23 دی 1398
13:01
درخواست‌ آمریکا از کره شمالی برای بازگشت به مذاکرات مشاور امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه‌ای گفت دولت آمریکا از طریق کانال‌های مختلف به کره شمالی درخصوص از سر گرفتن مذاکرات پیغام فرستاده است.

العالم - آمریکا

«رابرت اوبراین» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه‌ای که روز یکشنبه منتشر شد گفت، واشنگتن در تلاش است به میز مذاکره با پیونگ‌یانگ بازگردد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، اوبراین در مصاحبه با «آکسیوس» گفت عمل نکردن کره شمالی به تهدید رونمایی از «کادوی کریسمس» علیه آمریکا و متحدانش نشانه‌ای «مثبت» است. کادویی که به گفته برخی کارشناسان می‌تواست آزمایش نوعی موشک دوربرد باشد.

اوبراین گفت: «با کره شمالی تماس برقرار کردیم و به آن‌ها اطلاع دادیم که مایل هستیم به مذاکرات در استکهلم که آخرین مذاکرت در انجام انجام شد، ادامه دهیم».

وی افزود:‌ «از طریق کانال‌های مختلف به آن‌ها اطلاع داده‌ایم که تمایل داریم آن‌ها را به مسیر [مذاکره] برگردانیم».

روز شنبه کره شمالی اعلام کرد پیام تبریک تولد «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی را از سوی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا دریافت کرده است اما ارسال این پیام‌های شخصی برای شروع مذاکره کافی نیست.

مشاور وزیر امور خارجه کره شمالی درواکنش به این پیام ترامپ گفت: «آمریکا ما را فریب داد و یک سال و نیم در مذاکرات گیر افتادیم و این برای ما زمانی از دست رفته بود». وی درخواست‌های «یک‌جانبه» آمریکا را مورد سرزنش قرار داد.

گفت‌وگوهای هسته‌ای میان کره شمالی و آمریکا از زمان برگزاری دومین دیدار میان کیم و ترامپ در هانوی در آغاز سال جاری میلادی به بن‌بست برخورده است. پیونگ‌یانگ خواستار کاهش تحریم‌های بین‌المللی وضع‌شده علیه این کشور به بهانه برنامه موشکی و هسته‌ای شد، اما واشنگتن رفع تحریم‌ها را به اقدامات ملموس از سوی پیونگ‌یانگ در جهت خلع سلاح هسته‌ای منوط کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه داده پنتاگون هک شد


دیدار رئیس گروه ریش‌سفیدان بین‌المللی با عراقچی


مهاجرانی: ایران با تکیه بر مردمش به ساختن، ایستادگی و دفاع از حقوق خود ادامه می‌دهد


عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت وگو کرد


بیانیه سفارت ایران در خصوص گمانه‌زنی‌های اخیر درباره پایگاه «فیرفورد»


عواقب خطرناک تشدید تنش میان روسیه و اوکراین؛ گشودن جبهه‌ای با هدف قرار دادن تأسیسات حیاتی +فیلم


یحیی سریع: سعودی‌ها 38 بار به مناطق مسکونی یمن حمله کردند


هشدار مرکز «الغد الزاهر» نسبت به توطئه آمریکا برای خارج کردن عراق از محور مقاومت


بقایی: حضور عراقچی در نیویورک تمدید نشده است


سرلشکر عبداللهی: قوای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت به هر تهدیدی پاسخ ویرانگر می‌دهند