طرح کاهش اختیارات جنگی ترامپ به زودی در سنا

سه شنبه 24 دی 1398
07:30
طرح کاهش اختیارات جنگی ترامپ به زودی در سنا رهبر اکثریت سنای آمریکا بدون ذکر تاریخ دقیق، از بررسی طرح کاهش اختیارات جنگی رئیس‌جمهور این کشور در آینده نزدیک خبر داد.

العالم - آمریکا

سناتور «میچ مک‌کانل» رهبر اکثریت سنای آمریکا شامگاه دوشنبه گفت طرح کاهش اختیارات جنگی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور به زودی در سنا مورد بحث قرار می‌گیرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، مک‌کانل طی سخنرانی در جلسه‌ای در سنا توضیح داد: «انتظار دارم سنا به زودی طرح [کاهش] اختیارات جنگی [پیشنهاد شده توسط] سناتور کِین را به بحث بگذارد».

وی اما تاکید کرد با این طرح، که ترامپ را از اقدام نظامی بیشتر علیه ایران بدون مجوز کنگره منع می‌کند، مخالفت خواهد کرد.

پیشتر مجلس نمایندگان آمریکا (روز جمعه) طرحی را که خواستار کاهش اختیارات جنگی رئیس‌جمهور این کشور است به تصویب رساند.

نمایندگان دموکرات می‌گویند مقام‌های دولت آمریکا در توجیه ترور سردار سلیمانی، به مجوزی استناد کرده‌اند که در سال ۲۰۰۲ برای جنگ علیه عراق صادر شده بود. این مقام‌ها مدعی شده‌اند که چون سردار سلیمانی هنگام حمله در عراق حضور داشته، دولت آمریکا می‌توانسته با استناد به این مجوز علیه او حمله انجام دهد.

نمایندگان دموکرات با رد این استدلال، در تلاش هستند تا با لغو مجوز سال ۲۰۰۲، قانون اختیارات جنگی تازه‌ای تصویب کنند که هرگونه درگیری نظامی با ایران را به مشورت با کنگره منوط می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم