ممانعت آمریکا، بحرین و عربستان از برگزاری مراسم یادبود شهید ابومهدی المهندس

چهارشنبه 25 دی 1398
19:09
ممانعت آمریکا، بحرین و عربستان از برگزاری مراسم یادبود شهید ابومهدی المهندس
سه کشور آمریکا، بحرین و عربستان سعودی به سفارت عراق اجازه برگزاری مراسم یادبود برای شهید ابومهدی المهندس را ندادند.

العالم - عراق

یک منبع دیپلماتیک عراقی امروز (چهارشنبه) گفت که سه کشور آمریکا، عربستان سعودی و بحرین به سفارت عراق اجازه برگزاری مراسم یادبود برای شهید ابومهدی المهندس را نداده‌اند.

این منبع عراقی به روسیا الیوم گفت که علاوه بر سفارت عراق در واشنگتن، کنسولگری این کشور در شهر «دیترویت» در ایالت میشیگان نیز قصد برگزاری مراسم یادبود داشت اما نیروهای امنیتی آمریکا با حضور گسترده خود مانع از این کار شدند.

او گفت که دولت امارات علی رغم نزدیکی سیاست‌های خود به سه کشور مذکور، اجازه برگزاری این مراسم را داد.

«محمد علی الحکیم» وزیر خارجه عراق از تمامی سفارت‌خانه‌ها و کنسولگری‌های عراق در دیگر کشورها خواسته است تا برای پاسداشت شهدای الحشد الشعبی که در اثر بمباران آمریکا به شهادت رسیدند، مراسم یادبود برگزار کنند.

خودروی شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس نائب رئیس الحشد الشعبی در بامداد روز جمعه (۱۳ دی ماه) به هنگام خروج از فرودگاه بغداد هدف موشک پهپاد آمریکایی قرار گرفت و موجب شهادت تمامی سرنشینان خودرو شد.

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند