نتانیاهو درباره زندانی اسرائیلی در روسیه با پوتین گفت‌وگو کرد

پنج‌شنبه 26 دی 1398
17:01
نتانیاهو درباره زندانی اسرائیلی در روسیه با پوتین گفت‌وگو کرد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور روسیه، با وی در مورد یک تبعه رژیم صهیونیستی که در روسیه زندانی شده، گفت‌وگو کرده است.

العالم - فلسطین اشغالی

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز پنج‌شنبه با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه تلفنی گفت‌وگو کرده است.

بنا بر اعلام دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی، محور اصلی این تماس تلفنی، «نعاما ایساسخار» تبعه آمریکایی-اسرائیلی زندانی در روسیه بوده است.

در بیانیه دفتر نتانیاهو، آمده است: «این مکالمه، صمیمی و خوب بود و خوش‌بینی نخست‌وزیر در مورد آزادی پیش‌ از موعد نعاما ایساسخار را افزایش داد».

بنا بر این گزارش، در این تماس در مورد تحولات منطقه هم رایزنی شده است.

اردیبهشت ماه امسال نیروهای امنیتی روسیه ایساخار را به دلیل حمل ماریجوانا در فرودگاه مسکو بازداشت کردند. دادگاهی در روسیه، این زن را به جرم حمل و قاچاق مواد مخدر تحمل هفت سال و نیم حبس محکوم کرد. ایساخار اتهام حمل مواد مخدر را پذیرفته، اما مدعی شده است که قاچاقچی مواد مخدر نیست.

مقام‌های رژیم صهیونیستی مدعی هستند که بازداشت ایساخار با هدف گروکشی برای آزادی «الکسی بورکوف» روس انجام گرفته است. بورکوف ماه‌‌ها و به درخواست آمریکا در فلسطین اشغالی بازداشت شد و چندی پیش به آمریکا تحویل داده شد. واشنگتن این فرد را به ارتکاب جرایم سایبری متهم کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان