اعتراض فلسطینی های ساکن نابلس به حضور کنسول انگلیس در این شهر/ فلسطینیان خواستار عذرخواهی انگلیس برای اعلامیه بالفور شدند

پنج‌شنبه 26 دی 1398
19:39
اعتراض فلسطینی های ساکن نابلس به حضور کنسول انگلیس در این شهر/ فلسطینیان خواستار عذرخواهی انگلیس برای اعلامیه بالفور شدند دهها فلسطینی ساکن شهر نابلس شمالی واقع در کرانه غربی روز پنجشنبه با تجمع مقابل ساختمان شهرداری این شهر به حضور فیلیپ هول کنسول انگلیس اعتراض کردند و خواستار عذرخواهی این کشور از اشتباه تاریخی در بوجود آوردن اسراییل شدند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

پایگاه اطلاع رسانی شبکه عربی ۲۱ روز پنجشنبه گزارش داد: تجمع کنندگان در حالی که پرچم فلسطین را در دست داشتند همزمان با ورود کنسول انگلیس به ساختمان شهرداری نابلس با سردادن شعارهایی علیه وی، خواستار عذرخواهی انگلیس برای اعلامیه بالفور شدند.

لرد آرتور جیمز بالفور وزیر خارجه بریتانیا در سال ۱۹۱۷ میلادی مصادف با ۱۲۹۶ خورشیدی، در نامه ۶۷ کلمه‌ای به لرد والتر روتشیلد سیاستمدار و عضو یهودی مجلس عوام انگلیس نوشت که دولت بریتانیا نسبت به ایجاد خانه ملی برای یهودیان در سرزمین فلسطین موضعی مثبت دارد.

این نامه که سرآغاز تلاش در عرصه بین‌المللی برای تأسیس اسرائیل به شمار می رود با عنوان اعلامیه بالفور شناخته می شود.

"خالد منصور " یکی از افراد فعال در کمیته های مخالف اشغالگران اسرائیلی درباره تجمع اعتراض آمیز ساکنان نابلس مقابل شهرداری این شهر همزمان با ورود کنسول انگلیس گفت: مقام های انگلیسی در کشور ما مورد استقبال قرار نمی گیرند زیرا انگلیس در بوجود آوردن اسرائیل از طریق اعلامیه بالفور نقش داشت.

وی افزود: دولت انگلیس نپذیرفته که از مردم فلسطین به خاطر این اعلامیه عذرخواهی و اشتباه تاریخی خود را که موجب اشغال کشور ما شده است، اصلاح کند.

این فرد فعال در کمیته های مخالف اشغالگران اسرائیلی یاد آور شد: کنسول انگلیس یکی از چهره‌های برجسته ای بود که در کنار بنیامین نتانیاهو صدمین سالگرد اعلامیه بالفور را جشن گرفت.

به گزارش ایرنا، مردم و مسئولان فلسطین خواستار آن هستند که انگلیس از بیانیه بالفور که راه را برای استقرار رژیم صهیونیستی در سرزمین تاریخی فلسطین هموار کرد، عذرخواهی کند.

آنها همچنین از لندن خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان