پوکو به یک برند مستقل از شیائومی تبدیل شد

شنبه 28 دی 1398
08:08
پوکو به یک برند مستقل از شیائومی تبدیل شد مدتی پیش شیائومی خانواده ردمی را به عنوان یک برند مستقل از بدنه خود جدا کرد. حالا خبر می‌رسد (POCO)‌ یک برند مستقل از شیائومی شده است.

العالم - فناوری

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از وب‌سایت جی اس ام آرِنا، سرانجام مشخص شد ''پوکو'' از این پس یک برند مجزا خواهد بود و جدا از شرکت شیائومی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

پوکوفون اف ۱ حدود یک سال و نیم پیش رسما به بازار عرضه شد. استقبال از این دستگاه که معنی گوشی پرچمدار اقتصادی را به سطح جدیدی برد، بسیار خوب بود و در هند به یکی از محبوب‌ترین دستگاه های بازار بدل شد.

در تحولی جدید، مدیر عامل شرکت شیائومی هندوستان مانو كومار یاین تأیید كرد كه برند POCO اکنون مستقل از شیائومی است و از این پس به تنهایی فعالیت خواهد کرد.

به تازگی با یک برنامه علامت تجاری برای Pocophone F2 روبرو شده ایم که بار دیگر علاقه هواداران را برانگیخت. پیش از آن، آلوین تسه رئیس جهانی Pocophone اطلاعات زیادی را از خط تولید این برند در سال ۲۰۲۰ به دست آورد که احتمالاً جانشین F1 است.
حالا باید منتظر پوکوفون اف ۲ بمانیم.

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه داده پنتاگون هک شد


دیدار رئیس گروه ریش‌سفیدان بین‌المللی با عراقچی


مهاجرانی: ایران با تکیه بر مردمش به ساختن، ایستادگی و دفاع از حقوق خود ادامه می‌دهد


عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت وگو کرد


بیانیه سفارت ایران در خصوص گمانه‌زنی‌های اخیر درباره پایگاه «فیرفورد»


عواقب خطرناک تشدید تنش میان روسیه و اوکراین؛ گشودن جبهه‌ای با هدف قرار دادن تأسیسات حیاتی +فیلم


یحیی سریع: سعودی‌ها 38 بار به مناطق مسکونی یمن حمله کردند


هشدار مرکز «الغد الزاهر» نسبت به توطئه آمریکا برای خارج کردن عراق از محور مقاومت


بقایی: حضور عراقچی در نیویورک تمدید نشده است


سرلشکر عبداللهی: قوای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت به هر تهدیدی پاسخ ویرانگر می‌دهند