نماینده پارلمان عراق: همه گزینه ها برای اخراج اشغالگران آمریکایی روی میز است

جمعه 4 بهمن 1398
11:48
نماینده پارلمان عراق: همه گزینه ها برای اخراج اشغالگران آمریکایی روی میز است "محمد کریم"، نماینده پارلمان عراق از ائتلاف فتح گفت برای اخراج نیروهای اشغالگر آمریکایی از عراق، همه گزینه ها روی میز است. وی خاطرنشان کرد که این اشغالگران یا به روش مسالمت آمیز و دیپلماتیک بیرون می روند یا ما به زور متوسل می شویم.

العالم - عراق

کریم در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی المعلومه گفت: بوق های آمریکایی نمی توانند اراده ملت عراق را برای اخراج اشغالگران در هم بشکنند.

وی افزود: ما از خواست مردم حمایت می کنیم و وطن را همانگونه که آنها می خواهند، می خواهیم. کسی که درد وطن دارد باید اشغالگران، قاتلان و تروریست ها و کسانی که خون فرماندهان پیروز را ریختند، را اخراج کند.

وی خاطرنشان کرد: همه گزینه ها برای اخراج اشغال گران آمریکایی از عراق مطرح هستند؛ آنها اگر به طور مسالمت آمیز خارج نشوند به عنوان اشغال گر با آنها برخورد می کنیم و در ان صورت چاره ای جز راه حل نظامی باقی نمی ماند.

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد