جهاد اسلامی خواستار محاصره سفارتخانه‌های آمریکا در سراسر جهان شد

سه شنبه 8 بهمن 1398
17:24
جهاد اسلامی خواستار محاصره سفارتخانه‌های آمریکا در سراسر جهان شد یکی از سران جنبش جهاد اسلامی خواستار تظاهرات در مقابل سفارت آمریکا در سرتاسر جهان شد.

العالم - فلسطین اشغالی

«خالد البطش» از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت که هر کسی که در جبهه آمریکا و موافق طرح «معامله قرن» باشد، گروه‌های فلسطینی او را دشمن می‌پندارند.

او در گفت‌و‌گو با المیادین گفت که در اولین گام برای اعتراض به معامله قرن، صدها هزار نفر در فلسطین به خیابان‌ها خواهند آمد.

خالد البطش افزود: «همگان را به تظاهرات گسترده و محاصره سفارتخانه‌های آمریکا و عقب‌نشینی از شناسایی اسرائیل دعوت می‌کنیم و از انسان‌های شرافتمند در آمریکا نیز می‌خواهیم تا جلوی ظلم ترامپ را بگیرند».

این رهبر فلسطینی تأکید کرد که هر فردی معامله قرن را بپذیرد و در جبهه آمریکا قرار گیرد دشمن فلسطین است.

در این راستا «ابو مجاهد» سخنگوی کمیته‌های مقاومت مردمی فلسطین در غزه نیز گفت که مقاومت از تمامی ابزارهای خود برای پاسخ به این «معامله شوم» بهره خواهد برد.

تا کنون تقریبا تمامی رهبران فلسطینی از تمامی جناح‌ها با شدیدترین ادبیات علیه طرح «معامله قرن» که گفته شده امشب در واشنگتن رونمایی شود، موضع گرفته‌اند.

«عماد الآغا» از رهبران جنبش فتح مستقر در غزه نیز به المیادین گفت که «مقابله با معامله قرن» گروههای فلسطینی را متحد کرده است. ساعتی پیش نیز جنبش حماس اعلام کرد که دعوت محمود عباس برای نشست فوق‌العاده در رام‌الله را پذیرفته و در آن شرکت خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست