فرانسه ماموریت اروپایی خود را در تنگه هرمز خلیج فارس آغاز کرد

جمعه 11 بهمن 1398
09:08
فرانسه ماموریت اروپایی خود را در تنگه هرمز خلیج فارس آغاز کرد فرانسه روز جمعه از آغاز مأموریت دریایی اروپا در تنگه هرمز با محوریت اطمینان از آزادی ناوبری در خلیج فارس خبر داد.

العالم - اروپا

وزارت نیروهای مسلح فرانسه اعلام کرد که ناوچه کوربرت فرانسه گشت زنی را در تنگه هرمز آغاز کرد و در دو هفته آینده یک ناوچه هلندی به وی می‌پیوندد.

وزارت خارجه فرانسه در ماه گذشته مدعی حمایت هشت کشور اروپایی از ماموریت دریایی اروپایی در تنگه هرمز شد.

وزارت امور خارجه فرانسه در بیانیه‌ای ضمن اشاره به تنش‌های اخیر ایجاد شده در منطقه خلیج فارس و خاورمیانه، مطرح کرد: با توجه به این ارزیابی مشترک که وضعیت موجود در خلیج فارس و تنگه هرمز، در منطقه‌ای که برای ثبات جهانی حائز اهمیت است، بی‌ثبات می‌باشد و با حمایت از رویکرد تنش‌زدایی پیرامون مسائل امنیت منطقه، کشورهای بلژیک، دانمارک، فرانسه، آلمان، یونان، ایتالیا، هلند و پرتغال از نظر سیاسی از ماموریت دریایی نظارتی تحت رهبری اروپا در تنگه هرمز، حمایت می‌کنند. ما از هرگونه کمکی به این اقدام، همان‌طور که از جانب دانمارک، فرانسه، یونان و هلند اعلام شده است، استقبال می‌کنیم.

وزارت خارجه فرانسه، مدعی شده است که هدف این ماموریت، تامین یک محیط امن دریانوردی و کاهش تنش‌های موجود در منطقه است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند


پیشنهادهای ایران برای تقویت همکاری انرژی با هدف ثبات قفقاز جنوبی