کرملین: عناصر مسلح از مناطق تحت کنترل ترکیه در ادلب حمله می‌کنند

پنج‌شنبه 17 بهمن 1398
14:31
کرملین: عناصر مسلح از مناطق تحت کنترل ترکیه در ادلب حمله می‌کنند سخنگوی کاخ کرملین از احتمال دیدار رئیس‌جمهور روسیه با همتای ترکیه‌ای خود در آینده نزدیک خبر داد.

العالم-سوریه

«دیمیری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه امروز (پنجشنبه) به انتقادات ترکیه از نحوه عملکرد مسکو در موضوع ادلب واکنش نشان داد.

به نوشته وبگاه «اسکای نیوز»، پسکوف طی نشست خبری در کاخ کرملین گفت: «حملات عناصر مسلح [تروریستی به ارتش سوریه] از مناطق تحت کنترل ترکیه در ادلب انجام می‌شود».

وی ضمن طفره رفتن از پاسخ به سوالی درباره تعداد و دلیل نظامیان روسی کشته شده در جریان حادثه‌ای در ادلب، پاسخ این سوال را به وزارت دفاع روسیه ارجاع داد.

به نوشته خبرگزاری «اینترفکس» پسکوف همچنین گفت احتمال دارد «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه با «رجب طیب اردوغان» همتای ترکیه‌ای خود در موضوع ادلب دیداری داشته باشد اما فعلا تاریخ دقیقی برای آن مشخص نیست.

سخنگوی کرملین در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره توافق کنترل تسلیحاتی با کشورهای غربی توضیح داد: «روسیه هنوز منتظر است از واشنگتن و لندن جوابی درباره مشارکت در نشست هسته‌ای شورای امنیت سازمان ملل دریافت کند».

وی همچنین افزود که روسیه مدت‌ها به دنبال احیای مذاکرات با آمریکا بر سر توافق کنترل تسلیحاتی بوده و اگر از وقوع چنین اتفاقی راضی خواهد بود.

پیش از وزارت خارجه روسیه خبر کشته شدن تعدادی از نظامیان این کشور در ادلب طی واقعه‌ای که آن را «حادثه‌ای تراژیک» توصیف کرد، تایید کرده بود.

ارتش سوریه طی نزدیک به یک ماه، در واکنش به عدم پاییبندی عناصر ترویستی و ترکیه به آتش‌بس در ادلب، عملیاتی را آغاز کرده و توانسته است،دومین شهر بزرگ این استان یعنی «مَعرة النُعمان» و شهرک «خان‌طومان» را به همراه ۲۰ روستا و شهر دیگر در غرب استان حلب آزاد کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

روس‌اتم: فعالیت واحد 1 نیروگاه بوشهر با ظرفیت کامل ادامه دارد


حضور بیش از دو هزار کودک و نوجوان نخبه در مسابقات رباتیک تهران+فیلم


حملات هوایی سعودی علیه غیرنظامیان یمنی در المخا... و تهدید یمن به پیامدهای وخیم آن


مجلس خبرگان رهبری: هر سخن تفرقه‌افکنانه در شرایط جنگی جرم است


مجازات شناورهای متخلف در تنگه هرمز تعیین شد


دیدار وزیر امور خارجه یونان با عراقچی


اردوغان: سال گذشته خونبارترین دوره طی ۳۰ سال اخیر بود


ولایتی: در سال تحصیلی جدید در دبستان میناب ۱۲۰ صندلی خالی می ماند


ادعای ترامپ: بعد از انتخابات میان دوره‌ای می‌توانیم با ایران به توافق برسیم


یحیی سریع: ۹۳۶ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی؛ تاوان خواهند داد