تلاش ترکیه برای جلوگیری از ورود ارتش سوریه به «الارتاب»

جمعه 25 بهمن 1398
20:42
تلاش ترکیه برای جلوگیری از ورود ارتش سوریه به «الارتاب» نظامیان ترکیه برای جلوگیری از سقوط شهری در شمال سوریه با ده‌ها تجهیزات نظامی در این شهر مستقر شدند.

العالم - سوریـــه

همزمان با انتشار اخباری مبنی بر رسیدن ارتش سوریه به چند کیلومتری شهر «الأرتاب» در استان حلب (شمال)، برخی منابع وابسته به مخالفات دولت سوریه از تلاش ترکیه برای مقابله با سقوط حتمی این شهر خبر دادند.

مرکز «دیدبان حقوق بشر سوریه» (وابسته به مخالفان) شامگاه جمعه (۲۵ بهمن) گزارش داد که نیروهای ترکیه استقرار در شهر ارتاب را آغاز کرده‌اند و طی آن، ده‌ها خودروی نظامی به این شهر سوری وارد شده است.

بر اساس گزارش این مرکز، استقرار نظامیان ترکیه در شهر ارتاب بعد از آن صورت گرفت که نیروهای این کشور یک فروند بالگرد نظامی ارتش سوریه را در ریف غربی حلب ساقط کردند. این دومین بالگرد سوریه است که طی یک هفته در شمال این کشور هدف قرار می‌گیرد.

با این حال، گروهک مورد حمایت ترکیه موسوم به «ارتش آزاد سوریه» مسئولیت سرنگونی این بالگرد را پذیرفت.

ارتش سوریه امروز جمعه به پیشروی‌های خود در جنوب غربی استان حلب ادامه داد و خود را به سه کلیومتری شهر ارتاب رساند و احتمال می‌رود تا فردا آزاد و پاکسازی شود.

ارتش سوریه در پیشروی‌های دیروز و امروز خود چند روستا را در این محور آزاد کرده و شمار زیادی از تروریست‌های وابسته به گروهک هیأت تحریر الشام (جبهه النصره سابق) را در روستای «کفر حلب» کشته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اردوغان: سال گذشته خونبارترین دوره طی ۳۰ سال اخیر بود


ولایتی: در سال تحصیلی جدید در دبستان میناب ۱۲۰ صندلی خالی می ماند


ادعای ترامپ: بعد از انتخابات میان دوره‌ای می‌توانیم با ایران به توافق برسیم


یحیی سریع: ۹۳۶ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی؛ تاوان خواهند داد


دیدار نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی در نیویورک


دیدار وزیر امور خارجه بلاروس با عراقچی در نیویورک


فرهنگ دفاع مقدس دکترین ملی برای مواجهه با تهدیدات در روزهای سخت است/ دیپلماسی به معنای تسلیم نیست؛ به معنای تبدیل قدرت میدان به دستاورد سیاسی است


انتقاد صریح رئیس جمهور برزیل از سازمان ملل و گوترش


دستخط رهبر معظم انقلاب خطاب به سردار سید مجید موسوی فرمانده هوافضای سپاه


اف ۱۶ ارتش آمریکا در آلمان سقوط کرد