ظریف: مردم نمی‌گذارند یک نفر در واشنگتن که دستش به خون سردار سلیمانی آغشته است، برای آنها تصمیم بگیرد/انتخابات بهترین راه برای ایستادگی مقاوم و سربلند کشور در سطح بین المللی است

جمعه 2 اسفند 1398
09:49
ظریف: مردم نمی‌گذارند یک نفر در واشنگتن که دستش به خون سردار سلیمانی آغشته است، برای آنها تصمیم بگیرد/انتخابات بهترین راه برای ایستادگی مقاوم و سربلند کشور در سطح بین المللی است وزیر امور خارجه با بیان این که مردم نمی‌گذارند یک نفر در واشنگتن بنشیند و برای آنها تصمیم بگیرد، آن هم یک نفری که دستش به خون فرد بزرگی مثل سردار سلیمانی آغشته است، تاکید کرد: انتخابات با همه تفاوت‌ها و با همه ترجیح‌هایی که داشتیم یا نداشتیم، هنوز برای اینکه کشور را قوی کنیم، بهترین راه است به کشور امکان دهیم که در سطح بین‌المللی سربلند و مقاوم بایستد و ایران زیباتری برای نسل بعد داشته باشیم.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

«محمدجواد ظریف» صبح امروز (جمعه دوم اسفند) پس از انداختن رای خود به صندوق در حسینیه جماران، در جمع خبرنگاران درخصوص حضور پای صندوق رای گفت: مردم ما پشتوانه اصلی انقلاب هستند و برای بنده که مسئولیت خدمت در حوزه سیاست خارجی و دیپلماسی دارم، پشتوانه اصلی دیپلماسی ما هستند.

وی ادامه داد: حضور مردم با سلیقه‌های مختلف و با گرایش‌های مختلف علیرغم برخی دلخوری‌ها و علیرغم برخی گفت‌وگوهای خانوادگی برای جامعه بین‌المللی، نشانه مهمی از این است که این مردم با همه تفاوت‌هایشان می‌خواهند خودشان سرنوشتشان را تعیین کنند.

رییس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه ممکن است برخی ترجیحاتی داشته باشند، ممکن است برخی گلایه‌هایی داشته باشند اما کماکان خودشان می‌خواهند سرنوشتشان را تعیین کنند، اظهار داشت: مردم نمی‌گذارند یک نفر در واشنگتن بنشیند و برای آنها تصمیم بگیرد؛ آن هم یک نفری که دستش به خون فرد بزرگی مثل سردار سلیمانی آغشته است که مردم در رفراندوم تشییع او نشان دادند با همه دیدگاه‌های متفاوت در برابر قلدری، زور و تروریسم دولتی ایستادگی می‌کنند.

ظریف افزود: انتخابات با همه تفاوت‌ها و با همه ترجیح‌هایی که داشتیم یا نداشتیم، هنوز بهترین راه است برای اینکه کشور را قوی کنیم. به کشور امکان دهیم که در سطح بین‌المللی سربلند و مقاوم بایستد و ایران زیباتری برای نسل بعد داشته باشیم.

وی با اشاره به امنیت در فضای انتخابات تصریح کرد: من به عزیزان نیروی انتظامی که این زحمت را در سراسر کشور می‌کشند، خدا قوت عرض می‌کنم و دعا می‌کنم اجرشان نزد خداوند محفوظ باشد.

به گزارش ایرنا، این دیپلمات عالی‌رتبه در رابطه با همکاری وزارت امور خارجه با پلیس بین‌الملل کشور و پلیس فتا نیز خاطرنشان کرد: ما تلاش‌مان را انجام می‌دهیم؛ در بسیاری مواقع موفق بودیم و در چند مورد هم کشورهای طرف مقابل همکاری نکردند. ما همکاری خوبی با پلیس بین‌الملل کشور داریم و در مواقعی که می‌توانیم و طرف مقابل همکاری می‌کند ما هم امکان موفقیت داریم. تعداد بسیاری از پرونده‌ها مخصوصا در خصوص کشورهای همسایه انجام می‌شود.

وزیر امور خارجه در پاسخ به این سوال که برخی خبرها حاکی از تمدید مهلت گروه ویژه اقدام مالی برای ایران است، ابراز داشت: اکثریت قریب به اتفاق سخنرانانی که در طول چند روز گذشته اظهارنظر کرده‌اند، سخنانشان در این جهت بوده است. اما دو کشور و یک رژیم حامی تروریسم و کشوری که خودش تروریسم است و با اقدام علیه سردار سلیمانی، تروریسم دولتی خود را نشان داد و با تحریم‌ها تروریسم اقتصادی خود را نشان داده به اضافه عربستان که نمونه خاص و عام برای تروریسم است و رژیم اسرائیل که اساسا تروریسم دولتی به نام آن رژیم ثبت شده است؛ مانع شده‌اند. باید ببینیم امروز چه می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

⭕️ قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم