واکنش صنعاء به اظهارات اخیر گریفیتس درباره جنگ یمن

شنبه 17 اسفند 1398
17:48
واکنش صنعاء به اظهارات اخیر گریفیتس درباره جنگ یمن 
رئیس هیأت ملی یمن در واکنش به اظهارات امروز فرستاده سازمان ملل متحد در امور یمن گفت که او باید خود را از دستور کار مشکوک دور کند.

العالم - یمن

«محمد عبدالسلام» رئیس هیأت ملی مذاکره‌کننده یمن، امروز (شنبه)، در واکنش به اظهارات «مارتین گریفیتس» فرستاده سازمان ملل در امور یمن مبنی توقف هرچه سریعتر و بی‌قید و شرط جنگ در یمن، هشدار داد که او باید خود را از دستورکار مشکوک دور کند.

به گزارش وبگاه خبری شبکه «المسیره»، رئیس هیأت ملی مذاکره‌کننده یمن در این خصوص گفت: «فرستاده سازمان ملل باید خود را از دستورکار مشکوک دور کند زیرا حرکت به سوی رایزنی‌های سیاسی مستلزم توقف تجاوزها و شکستن محاصره است».

رئیس هیأت ملی ادامه داد: «راه حل [بحران] یمن اولا مبتنی است بر توقف تجاوزها و برداشتن محاصره و سپس مذاکرات سیاسی جدی».

او در پایان تاکید کرد که هر گونه درخواست مجزا، نوعی دعوت پوشیده است برای طولانی‌تر کردن تجاوزها و محاصره.

این اظهارات درست پس از آن صورت گرفت که فرستاده سازمان ملل در امور یمن لحظاتی پیش خواستار توقف بی‌قید و شرط و هر‌چه سریع‌تر جنگ در یمن شد و از سوی دیگر، خواست که یک فرآیند سیاسی جدید و همه‌جانبه در این کشور آغاز شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود


گزارش آسوشیتدپرس از خسارت سنگین آمریکا در پی پاسخ ایران به حملات/۲۶ پایگاه نظامی تخریب شد


وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی


توقف مجدد پروازها در فرودگاه ملک فهد عربستان


سرلشکر رضایی: به نامه ونس پاسخی ندادم/ تصمیمی درباره تغییر راهبرد هسته‌ای گرفته نشده است


ادعای روبیو: ترامپ هنوز تصمیمی برای حمله مجدد به ایران نگرفته است


صنعا ادعاهای ریاض مبنی بر هدف قرار دادن مکه و مدینه را رد کرد