ارتش یمن کنترل چند منطقه راهبردی استان مأرب را به دست گرفت

چهارشنبه 21 اسفند 1398
11:20
ارتش یمن کنترل چند منطقه راهبردی استان مأرب را به دست گرفت
منابع یمنی از پیشروی و موفقیت ارتش این کشور در نقاطی مهم از استان مأرب در شمال شرق استان صنعاء (پایتخت) خبر دادند.

العالم _ یمن

ارتش و کمیته‌های مردمی یمن اعلام کردند که کنترل چند منطقه راهبردی در استان مأرب را به دست گرفته‌اند.

طبق گزارش وبگاه «وکالة الصحافة» یمن، برخی منابع محلی گفتند که نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی روز سه‌شنبه (دیروز) وارد نبردهای سختی شده و موفق شدند در چند منطقه در جبهه «صرواح» پیشرفت مهمی حاصل کنند.

به گفته این منابع، نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی توانستند مناطق راهبردی در بخش صرواح مشرف به شهر مأرب را پاکسازی کنند.

بر اساس این گزارش، نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی توانستند منطقه تباب البراء را هم تصرف و پاکسازی کرده و بر منطقه الطلعة الحمراء مسلط شوند.

این منابع گفتند که تسلط نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی بر منطقه راهبردی الطلعة الحمراء به معنای آن است که کار جبهه صرواح از لحاظ نظامی به نفع نیروهای ارتش و کمیته مردمی یکسره شده است.

ارتش یمن در هفته‌های گذشته نیز در پاسخ به عملیات شبه‌نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی و دولت مستعفی «عبد ربه منصور هادی» برای حمله به صنعاء از دو استان مأرب و الجوف، موفق شد با عملیاتی بزرگ، مرکز استان الجوف (شهر الحزم) را به تصرف در آورد. همچنین بخش‌هایی از استان مأرب نیز تحت کنترل ارتش یمن در آمد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر نروژ در حاشیه‌ نشست سازمان ملل


افزایش قیمت نفت برنت، پس از سخنرانی مقتدرانه پزشکیان در سازمان ملل


سال تحصیلی جدید در ایران و نیمکت‌هایی که جای خالی شهدا را به یاد می آورد


پیام اقتدار تهران در نیویورک؛ بازتاب جهانی سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل


از بی‌اعتنایی ترامپ به نخست‌وزیر لبنان تا موضع ایرلند در برابر رژیم صهیونیستی و...


مخبر: رئیس‌جمهور در سازمان ملل پیام ایستادگی و انتقام از متجاوزان را فرستاد


قالیباف از سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی تمجید کرد


نخستین دیدار پزشکیان در نیویورک؛ دیدار روسای جمهوری ایران و سوئیس


هشدار عراقچی به دبیرکل ناتو؛ حمایت از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل پیامد دارد


بقائی: ایران شروط خود برای احیای دیپلماسی را بطور غیر مستقیم به آمریکا اعلام کرد