ارتش رژیم‌ صهیونیستی تمام رزمایش‌های خود را لغو کرد

جمعه 23 اسفند 1398
17:48
ارتش رژیم‌ صهیونیستی تمام رزمایش‌های خود را لغو کرد ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد به دلیل شیوع ویروس کرونا،‌ تمامی رزمایش‌ها تا 15 آوریل را لغو می‌کند.

العالم - فلسطین اشغالی

ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه خبر داد که در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، تمامی رزمایش‌ها طی ماه آتی را لغو می‌کند.

به گزارش تایمز اسرائیل، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این تصمیم توسط ژنرال «یول استریک» فرمانده نیروی زمینی ارتش که مسئول برنامه‌های آموزش برای نیروی زمینی است، ‌اتخاذ شده است.

ممنوعیت برگزاری رزمایش تا پایان روز 15 آوریل (27 فروردین) ادامه خواهد داشت.

در ادامه ناتوانی صهیونیست‌ها از کنترل شیوع ویروس «کووید۱۹» در فلسطین اشغالی علی‌رغم تمام خودستایی‌های چند هفته پیش، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره احتمال ابتلای میلیون‌ها نفر هشدار داد.

نتانیاهو در اظهاراتی هراس‌آلود، با شبیه کردن این ویروس به پاندمی آنفلوانزا در سال ۱۹۱۸ - که میلیون‌ها نفر را به کام مرگ کشاند - گفت هیچ کشوری نمی‌تواند از کرونا در امان بماند.

بر اساس آخرین آمار،‌ روز جمعه ابتلای 17 نفر دیگر به ویروس کرونا در سرزمین‌های اشغالی مثبت اعلام شد تا شمار مبتلایان به این ویروس به 126 نفر برسد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تداوم صبح های خونین غزه؛ حملات توپخانه‌ای و تانکی رژیم صهیونیستی به غزه


هشدار سرپرست وزارت دفاع به ناوهای آمریکایی: نتایج توانمندی ما را خواهید دید


هشدار بارندگی سیل آسا در سواحل شمالی و جنوب کشور/کاهش دما در شمال‌غرب


حمایت مقاومت عراق از عملیات‌های یمن علیه سعودی


روز خونین دیگر در یمن؛ حملات عربستان چهار استان را هدف قرار داد + فیلم


انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد