طی عملیات "اقدامات آنها خنثی شد"..

پخش اعتراف‌های یکی از مزدوران ائتلاف متجاوز علیه یمن

شنبه 24 اسفند 1398
17:14
پخش اعتراف‌های یکی از مزدوران ائتلاف متجاوز علیه یمن شبکه خبری "العالم" اعتراف‌های یکی از مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی علیه یمن در عملیات "اقدامات آنها خنثی شد"، پخش کرده است. این عناصر قصد داشتند در چارچوب این عملیات، دست به فعالیت‌های خرابکارانه در جنوب پایتخت بزنند.

العالم- یمن

سرویس‌های امنیتی یمن تأکید کرده‌اند که انتشار یک‌سری از اعتراف‌های خیانتکاران وابسته به ائتلاف متجاوز سعودی را منتشر خواهند کرد.

یک منبع امنیتی به خبرگزاری یمنی "سبأ" گفت: در ادامه انجام مسئولیتی، که بر عهده سرویس‌های امنیتی مبنی بر گسترش آگاهی میان ملت درخصوص خطرات کشورهای متجاوز علیه وحدت و امنیت یمن در تمامی زمینه‌ها، گذاشته شده است، این سرویس‌ها همچنان به شناسایی هسته‌های وابسته به ائتلاف و اقدامات جنایتکارانه آنها علیه دولت و جامعه ادامه خواهند داد.

منبع مذکور خاطرنشان کرد، این هسته‌های وابسته به ائتلاف با ورود به پروژه خیانتی، که تحت نظارت و مدیریت سرویس‌های اطلاعاتی دشمن و نیز در راستای پروژه آمریکایی- صهیونیستی در منطقه است، تلاش می‌کردند دست به اقداماتی علیه وحدت و امنیت کشور بزنند. این در حالی‌ست که ائتلاف دشمن نتوانسته است از طریق عملیات نظامی و خصمانه‌اش علیه یمن، از جمله محاصره همه‌جانبه ملت یمن، مقاومت ملت را سست و تضعیف کند.

به گفته منبع مذکور، سرویس‌های امنیتی تصویری از یکی از این مزدوران به نام "سعید ناصر عوشان" را که موفق به فرار شده، منتشر کرده است.

سرویس‌های امنیتی همچنین از مردم خواسته‌اند هرگونه تحرکات مشکوک را اطلاع دهند و برای گسترش آگاهی جهت ایمن‌سازی جامعه در برابر تهدیدها و خطرات فعالی‌های خرابکارانه هسته‌های وابسته به ائتلاف همکاری کنند.

0% ...

آخرین اخبار

زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل


سندرز: برای ترامپ جیب دوستان میلیاردرش مهم است نه افزایش قیمت بنزین


مشاور ارشد اردوغان برکنار شد


تمدید تعلیق پروازهای شرکت هواپیمایی مصر به ریاض