۲۲۰ سازمان مدنی، نشست «گروه ۲۰» در عربستان را تحریم کردند

سه شنبه 5 فروردين 1399
20:17
۲۲۰ سازمان مدنی، نشست «گروه ۲۰» در عربستان را تحریم کردند
سازمان عفو بین‌الملل از تحریم نشست‌ «گروه ۲۰» در عربستان سعودی توسط ۲۲۰ سازمان و نهاد مدنی خبر داد.

العالم _ عربستان سعودی

سازمان عفو بین‌الملل امروز سه‌شنبه اعلام کرد که ۲۲۰ سازمان مدنی در سراسر جهان اجلاس «گروه ۲۰» را که قرار است در عربستان سعودی برگزار شود، تحریم می‌کنند.

طبق گزارش شبکه الجزیره، عفو بین‌الملل پیشتر نیز با انتقاد از وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی میزبانی این کشور از نشست‌های گروه ۲۰ را تلاشی مضحک برای سرپوش گذاشتن بر وضعیت نابسامان حقوق بشر در این کشور توصیف کرده بود.

این سازمان ملل در بیانیه‌ای مشترک با سازمان شفافیت بین‌المللی تأکید کرد که نشست جامعه مدنی گروه ۲۰ در ریاض یک نشست صوری و دروغین است و مشارکت ما در این نشست ممکن نیست.

عربستان سعودی نوامبر ۲۰۱۹ ریاست گروه ۲۰ را به مدت یک سال عهده‌دار شده است و اجلاس این گروه نیز نوامبر سال جاری میلادی در ریاض برگزار خواهد شد.

از سوی دیگر ریاض سه‌شنبه گذشته از تماس‌های مستمر با گروه ۲۰ به منظور برگزاری نشست فوق‌العاده با هدف بررسی راهکارهای مقابله با شیوع ویروس کرونا خبر داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آماده باش پلیس؛ فرانسوی ها امروز دست به اعتصاب سراسری می زنند


وزارت بهداشت صنعا: ۲۶۶ تن در حملات عربستان به شهادت رسیدند


حزب‌الله عراق: شکست سنگین ترامپ آغاز افول سلطه آمریکا را رقم می‌زند


۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی» بازداشت شدند


رسانه صهیونیست: جنگ با ایران سونامی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره بود


سران احزاب ترکیه پیمان مکه را به چالش کشیدند؛ چرا از غزه دفاع نمی‌کنید؟


رونق دوباره بازار جهانی طلا در پی تضعیف دلار


آتش سوزی در دو نفتکش و یک یدکش در پی عبور از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ ۲ فروند پهپاد آمریکایی لوکاس به غنیمت گرفته شد


فرماندار دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بدترین سیاست خارجی دوران ماست


سرلشکر رضایی: ملت ایران شکست بزرگی را به ترامپ تحمیل کرد