کرونا جان بیش از ۱۸۰۰ نفر را در خانه های سالمندان شمال ایتالیا گرفت

شنبه 23 فروردين 1399
07:47
کرونا جان بیش از ۱۸۰۰ نفر را در خانه های سالمندان شمال ایتالیا گرفت ویروس کرونا جان ۱۸۲۲ نفر را در خانه‌های سالمندان منطقه لومباردیا در شمال ایتالیا گرفته است.

العالم - اروپا

«سیلویو بروزاویرو» از مقامات بهداشت و درمان ایتالیا روز جمعه گفت که آمار قربانیان ویروس کرونا در خانه‌های سالمندان در منطقه «لومباردیا» در شمال ایتالیا که کانون شیوع ویروس کرونا بوده نگران کننده است.

وی افزود که منطقه لومباردیا بیشترین آمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در ایتالیا را داشته است.

بروزاویرو در ادامه این کنفرانس خبری گفت: «منحنی نمودارها در منطقه لومباردیا روند مثبتی دارد اما تعداد قربانیان در خانه‌های سالمندان در این منطقه به ۱۸۲۲ نفر رسیده است.»

این مقام ایتالیایی اضافه کرد: «تعداد قربانیان ویروس کرونا در منطقه لومباردیا ۱۰ هزار و ۲۲ نفر بوده و تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این منطقه نیز ۵۴ هزار و ۸۰۲ نفر بوده است.»

نخست‌وزیر ایتالیا روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای گفت که دولت او فکر نمی‌کرده ویروس کرونا با این سرعت منتشر شود. نخست‌وزیر ایتالیا گفت که نظام درمانی برای مواجهه با این نوع شرایط اضطراری آماده نیست و تنها چند هفته وقت داشتیم تا با این شرایط کنار بیاییم.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد