اخبار تایید نشده از سفر پنس و پامپئو به عراق

يکشنبه 24 فروردين 1399
01:31
اخبار تایید نشده از سفر پنس و پامپئو به عراق در حالی که برخی منابع عراقی ساعتی پیش از سفر مخفیانه و بدون اطلاع «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا به پایگاه نظامی عین الاسد خبر دادند، لحظاتی پیش منابع رسانه‌ای دیگر ورود «مایک پنس» معاون ترامپ به این پایگاه را اعلام کردند.

العالم - عراق

منابع رسانه‌ای شامگاه شنبه نوشتند که مارک اسپر وارد پایگاه عین الاسد شده و با «برهم صالح» رییس جمهوری و «محمد الحلبوسی» رییس مجلس عراق دیدار می‌کند.

در همین حال ساعتی بعد رسانه‌های عراق از ورود مایک پنس معاون رییس جمهوری آمریکا به پایگاه عین الاسد خبر دادند.

پایگاه خبری «موازین نیوز» در این باره به نقل از یک منبع آگاه نوشت که مایک پنس معاون دونالد ترامپ عصر امروز وارد پایگاه عین الاسد در غرب استان الانبار شده است.

وی افزود: دستور کار این سفر شامل بررسی وضعیت نظامیان آمریکایی و همچنین موضوع‌های مربوط به روند نصب و فعال سازی سامانه دفاع هوایی پاتریوت در پایگاه عین الاسد است.

به گفته این منبع، سفر پنس بدون اطلاع دولت عراق انجام گرفته است. مقام‌های عراقی تاکنون در این مورد هیچ واکنشی نشان نداده اند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه