چین، در دی ماه درباره کرونا به آمریکا اطلاع‌رسانی کرده است

يکشنبه 24 فروردين 1399
14:23
چین، در دی ماه درباره کرونا به آمریکا اطلاع‌رسانی کرده است سخنگوی وزارت خارجه چین ضمن ابراز همدردی با آمریکا اعلام کرد که در اوایل ژانویه (دی ماه) رسما به آمریکایی‌ها درباره ویروس کرونا اطلاع رسانی شد.

العالم - آسیا

«هوا چونیینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین در حساب توئیتری خود نوشت: «کووید-۱۹ ویروس ناشناخته‌ای برای نوع بشر است. چین اولین کشوری که آن را گزارش داد و علنی و با شفافیت کامل و مسئولانه به آن پاسخ داد و در عرض دو ماه آن را کنترل کرد».

وی در ادامه افزود: «به آمریکا به طور رسمی در اوایل ژانویه اطلاع رسانی شد. متخصصان آمریکایی اواخر ژانویه در چین بودند و در ۲۵ ژانویه در ووهان توجیه شدند. آمریکا دوم فوریه مرزهای خود با چین را بست اما متاسفانه دوماه بعد آمریکا موارد ابتلا و فوتی داشت.»

وی در توئیت دیگر گفت: «چین با ۱.۴ میلیارد نفر جمعیت و مساحتی به وسعت ۹.۶ میلیون کیلومتر مربع به این اپیدمی دچار شد. آمریکا قوی بمان».

طی چند ماه گذشته اتهامات مقامات آمریکایی علیه چین درباره شیوع ویروس کرونا با پاسخ و خشم چین مواجه شده است.

دولت آمریکا به دلیل تعلل در پاسخ به ویروس کرونا و عدم اجرای تدابیر لازم برای مقابله با این بیماری تحت فشار و انتقادات زیادی قرار گرفته است.

روزنامه نیویورک تایمز روز گذشته در گزارشی به نقل از منابع دولتی آمریکا گزارش داد که مشاوران کاخ سفید در ماه ژانویه درباره احتمال شیوع این ویروس در این کشور و ضرر و زیانهای جانی و اقتصادی به ترامپ هشدار داده بودند اما رئیس جمهور آمریکا هیچکدام از آنها را جدی نگرفته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»