خبر فوری:

ترکیه: به یک شرط آماده خرید "پاتریوت" هستیم

سه شنبه 26 فروردين 1399
22:36
ترکیه: به یک شرط آماده خرید وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که ترکیه آماده خرید سامانه دفاع موشکی از آمریکا با شروطی معین است ولی موضع آنکارا در قبال سامانه دفاع هوایی روسیه" اس- 400" تغییری نکرده است.

العالم- ترکیه

به گزارش العالم به نقل از اسپوتنیک، "مولود چاووش‌اوغلو" وزیر خارجه ترکیه، امروز- سه‌شنبه- طی کنفرانس ویدیویی گفت: "اگر پیشنهاد خوبی باشد ما آماده خرید پاتریوت هستیم ولی موضع ما درخصوص حل مساله اس- 400 روسیه تغییری کرده است."

وی با بیان این‌که آنکارا برای محافظت از مردم خود به سامانه‌های دفاع موشکی نیاز دارد، تهدید حمله موشکی را بسیار واقع‌بینانه توصیف کرد و گفت: "تصمیم به خرید سامانه‌های روسیه نتیجه 10 سال مذاکره با ایالات متحده بود که به خرید سامانه‌های دفاع موشکی منتهی نشد."

اس-400 جزو پیشرفته‌ترین سامانه‌ها در نوع خود است که توانایی حمل و شلیک سه نوع موشک مختلف را دارد و می‌تواند اهداف متنوعی از قبیل موشک‌های بالستیک، کروز و جنگنده‌های رادارگریز را هدف قرار دهد. شبکه راداری و شناسایی این سامانه می‌تواند هم‌زمان 300 هدف را شناسایی کند. سقف ارتفاع پوشش هوایی این سامانه، 27 کیلومتر است.

بر اساس این گزارش، توافق آنکارا با مسکو در این زمینه به منبع اصلی تنش میان ترکیه و آمریکا مبدل شده و خطر تحریم این کشور از سوی واشنگتن را همراه دارد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بیانیه مطبوعاتی جنبش فتح انتفاضه به مناسبت سالگرد شهادت سید حسن نصرالله


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و نیکاراگوئه


پزشکیان: همکاری‌های ایران و ترکمنستان توسعه خواهد یافت


حزب‌الله: میراث مقاومت شهیدان نصرالله و صفی‌الدین را حفظ می‌کنیم


حضور هیئت‌هایی از محور مقاومت در مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت سید حسن نصرالله


سخنگوی ارتش: رئیس جمهور متوهم آمریکا دچار خطای محاسباتی شد


نماهنگ | عهد عزت


نماهنگ | این صدای سیدحسن نصرالله است


برگزاری دومین سالگرد شهیدان نصرالله و صفی‌الدین در «دير قانون»


نخست‌وزیر قطر: نتانیاهو بزرگ‌ترین مانع پیشرفت طرح صلح غزه است