مسکو خبرداد؛

احتمال برگزاری نشست اعضای دائم شورای امنیت با ویدیو کنفرانس

جمعه 29 فروردين 1399
20:22
احتمال برگزاری نشست اعضای دائم شورای امنیت با ویدیو کنفرانس
رؤسای جمهور روسیه و فرانسه در تماس تلفنی در مورد همکاری برای مقابله با کرونا و احتمال برگزاری نشست اعضای دائم شورای امنیت درباره این ویروس از طریق ویدیو کنفرانس گفت‌وگو کردند.

العالم - اروپا

رؤسای جمهور روسیه و فرانسه در مورد راه‌های همکاری دوجانبه برای مقابله با شیوع بیماری کووید ۱۹ تلفنی گفت‌وگو کردند.

کاخ ریاست جمهوری روسیه (کرملین) اعلام کرد ولادیمیر پوتین و امانوئل ماکرون امروز جمعه طی این تماس همچنین در باره احتمال برگزاری نشست کشورهای عضو دائم شورای امنیت در مورد ویروس کرونا از طریق ویدیو کنفرانس رایزنی کردند.

رئیس جمهور روسیه گفته است که این کشور کرونا را مجبور به عقب‌نشینی خواهد کرد.

او که دیروز به وزارت دفاع روسیه دستور داده بود، به دلیل کرونا مقدمات برگزاری جشن روز پیروزی در میدان سرخ مسکو به بعد شکست کرونا موکول شود، امروز گفت که بعد از پیروزی بر کرونا، پیروزی بر ارتش نازی را (مصادف با نهم ماه مه) جشن خواهیم گرفت.

ویروس کرونا مطابق گزارش و آمار خبرگزاری فرانسه، بیش از چهار و نیم میلیارد انسان را روی زمین مجبور به قرنطینه کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم