نیمی از فلسطینیان در سرزمین‌های اشغالی بیکار و زیر خط فقر هستند

شنبه 30 فروردين 1399
22:10
نیمی از فلسطینیان در سرزمین‌های اشغالی بیکار و زیر خط فقر هستند
در نتیجه محدودیت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم نوار غزه و کرانه باختری، بسیاری از فلسطینیان زیر خطر فقر بوده و بیش از ۵۰ درصد نیز بیکار هستند.

العالم - فلسطین اشغالی

یک مهاجر فلسطینی که در مالزی زندگی می‌کند، می‌گوید که قوانین قرنطینه اخیر و مقررات منع آمد و شد در این کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا وی را به یاد زندگی تحت اشغالگری رژیم صهیونیستی می‌اندازد.

«مسلم عمران» رئیس سازمان فرهنگی فلسطینیان در مالزی گفت که محدودیت جابجایی و زندگی تحت قوانین منع آمد و شد بخشی از زندگی وی و هزاران فلسطینی بود که در سرزمین‌های اشغالی حضور دارند.

عمران گفت: «این چیز جدیدی برای ما نیست. بسیاری از ما تحت اشغالگری و قوانین منع آمد و شد اسرائیل زندگی کرده‌ایم.»

وی اضافه کرد: « برای فلسطینیان در کرانه باختری و نوار غزه تامین بدون قطعی برق یک آرزوی دست نیافتنی بوده که این موضوع به دلیل تحریم سوخت‌رسانی توسط اسرائیل بوده است.»

این فلسطینی که در سال ۲۰۰۳ و زمانی که تنها ۱۷ سال داشته به مالزی مهاجرت کرده یادآوری کرد که چگونه نیروهای رژیم صهیونیستی فلسطینیان را در زیارت مسجد الاقصی محدود می‌کردند.

عمران افزود: «فلسطینیان هرروز چیزهایی وخیم‌تر از قانون کنترل آمد و شد را تجربه می‌کردند.»

وی اضافه کرد: «در نتیجه این محدودیت‌ها، بسیاری از فلسطینیان زیر خطر فقر بوده و بیش از ۵۰ درصد نیز بیکار هستند.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت