اردن: اجازه نمی‌دهیم کمک‌ به اردوگاه الرکبان سوریه از اردن عبور کند

دوشنبه 1 ارديبهشت 1399
20:39
اردن: اجازه نمی‌دهیم کمک‌ به اردوگاه الرکبان سوریه از اردن عبور کند
وزیر خارجه اردن تاکید کرد که مسئولیت اردوگاه الرکبان آوارگان سوری بر عهده سوریه بوده و هر گونه کمک‌های انساندوستانه و پزشکی مورد نیاز اردوگاه بایستی از داخل سوریه به این اردوگاه ارسال شود.

العالم - اردن

«گئر پدرسون» فرستاده سازمان ملل در امور سوریه با «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن تلفنی گفت‌وگو و دستیابی سریع و عملی به راهکار سیاسی بحران سوریه با هدف حفظ وحدت و یکپارچگی سوریه و بازگشت امنیت و ثبات آن را مورد بررسی قرار داد.

در این تماس تلفنی الصفدی بر حمایت اردن از تلاش‌های سازمان ملل و ایفای نقش آن جهت دستیابی به راهکار سیاسی به خصوص در این شرایط بی‌سابقه که نیازمند تمرکز برای مقابله با ویروس کروناست، تأکید کرد.

طبق گزارش وبگاه اردنی «عمون»، پدرسون نیز همکاری مستمر اردن و سازمان ملل برای دستیابی به بحران سوریه را ستود و از ایفای نقش انسانی اردن در قبال آوارگان سوری قدردانی کرد.

الصفدی همچنین بر ضرورت مسئولیت‌پذیری جامعه جهانی در قبال آوارگان و حمایت از آن‌ها به خصوص برای مقابله با ویروس کرونا تأکید کرد.

وزیر خارجه اردن همچنین گفت که مسئولیت اردوگاه الرکبان آوارگان سوری بر عهده سوریه است چرا که این اردوگاه در خاک سوریه واقع شده است و هر گونه کمک‌های انساندوستانه و پزشکی مورد نیاز اردوگاه بایستی از داخل سوریه به این اردوگاه ارسال شود.

او تصریح کرد که اردن تحت هیچ شرایطی هرگز اجازه نخواهد داد هیچ گونه محموله کمکی و یا هیچ فردی از خاک این کشور وارد اردوگاه شود.

الصفدی و پدرسون همچنین درباره استمرار هماهنگی و رایزنی در خصوص تلاش‌های مربوط به پایان دادن به بحران سوریه و راهکارهای ارائه حمایت لازم به بیش از یک میلیون و سیصد هزار سوری که اردن میزبان آنهاست، توافق کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا