خبرهای ضد و نقیض درباره مرگ رهبر کره شمالی

شنبه 6 ارديبهشت 1399
05:18
خبرهای ضد و نقیض درباره مرگ رهبر کره شمالی
برخی منابع خبری از فوت «کیم جونگ اون» رهبر ۳۶ ساله کره شمالی و ورود یک تیم پزشکی چین به پیونگ یانگ خبر دادند.

العالم-آسیا

بامداد امروز خبرهای ضد و نقیضی درباره وضعیت سلامتی «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی پس از عمل جراحی قلب منتشر شده است.

برخی منابع خبری به نقل از رسانه‌های چینی و ژاپنی گزارش دادند که رهبر جوان کره شمالی فوت شده و «کیم یونگ اون» خواهر 31 ساله وی، خود را برای اداره امور کشور آماده کرده است.

همزمان، برخی منابع خبری گزارش دادند که کشور چین تیمی از متخصصان پزشکی خود را راهی کشور کره شمالی کرده است.

خبرگزاری رویترز به نقل از سه منبع مطلع نوشته که سفر این تیم پزشکی چین در بحبوحه انتشار گزارش‌های ضد و نقیض درباره سلامت رهبر کره شمالی صورت گرفته است.

اعزام تیم پزشکی چین به پیونگ یانگ در شرایطی صورت می‌گیرد که شایعات زیادی درباره وضعیت سلامتی رهبر کره شمالی که از روز 23 فروردین تاکنون در انظار عمومی ظاهر نشده، منتشر شده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

ماهواره پارس ۲، در برنامه پرتاب قرار گرفته است


حادثه دریایی در تنگه هرمز


بقائی: ادعای اخراج دو عضو هیئت ایرانی از آمریکا کذب محض و دستاوردسازی است


سردار مسجدی: تهدید زمینی با شکست روبه‌رو می‌شود


الجزایر: کارد به استخوان رسید؛ روابط با امارات را قطع کردیم


فرمانده کل ارتش: مجاهدت‌های فراجا پشتوانه آرامش و اقتدار ایران اسلامی است


قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد


عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود


درخشش کاروان ایران در ناگویا؛ ۶ طلای بیشتر، ارتقاء یک پله‌ای و تاریخ‌سازی بانوان


تنش جدید چین و آمریکا بر سر یک کافی‌شاپ