تاکید ژاپن بر ارائه داروی آزمایشی «آویگان» به ده‌ها کشور

چهارشنبه 10 ارديبهشت 1399
09:58
تاکید ژاپن بر ارائه داروی آزمایشی «آویگان» به ده‌ها کشور
وزارت امور خارجه ژاپن بار دیگر اعلام کرد در روند آزمایش‌های بالینی گسترده، داروی ضد آنفلوآنزای «آویگان» را به‌طور رایگان به چندین کشور از جمله پنج کشور در خاورمیانه ارسال می‌کند.

العالم _ آسیا


به گزارش العالم به نقل از رویترز، توشی‌میتسو موته‌گی، وزیر خارجه ژاپن، به خبرنگاران گفت ده‌ها کشور درخواست دریافت داروی «فاوی‌پیراویر» یا «آویگان» را مطرح کرده‌اند. به گفته وزیر خارجه ژاپن قرار است دارو زمانی در هفته جاری میلادی در اختیار ۳۸ کشور قرار گیرد.

موته‌گی می‌گوید «پنج کشور در خاورمیانه» نیز این دارو را دریافت خواهند کرد. ژاپن پیش از این اعلام کرده بود این دارو را به ۲۰ کشور از جمله ایران اهدا می‌کند.

در جریان کنفرانس خبری موته‌گی نیز یکی از خبرنگاران به‌ ایران، اوکراین و اندونزی به‌عنوان کشورهایی که قرار بوده دارو به آن‌ها ارسال شود اشاره کرد.

وزیر خارجه ژاپن تاکید کرد دارو برای آزمایش‌های بالینی در سطح وسیع‌تر مورد استفاده قرار گرفته و به‌طور رایگان در اختیار کشورهای مورد نظر قرار می‌گیرد.

توشی‌میتسو موته‌گی گفت بودجه‌ای برای این‌ کار «با اهداف انسان‌دوستانه» در نظر گرفته شده و آزمایش‌ها و تحقیقات بالینی کشورش برای مقابله با ویروس کرونای جدید گسترش خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

سخنرانی برای صندلی های خالی


شرق آمریکا زیر آب رفت


وال استریت ژورنال: یک نقص جدید در هواپیماهای جنجالی بوئینگ ۷۳۷ وجود دارد


شکار دومین زهپاد ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز


ساعت صفر حمله ترامپ چه زمانی خواهد بود؟


لاوروف: روسیه با افزایش کرسی‌های غرب در شورای امنیت مخالف است


ریحانه کریمی در وزنه برداری ناگویا تاریخ ساز شد


مشارکت گسترده عراقی‌ها در مراسم دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله + فیلم 


تعطیلی مدارس ریاض در بحبوحه تنش‌های منطقه‌ای و درگیری با یمن


دو سال از غیبت شهید «اوتاد»؛ سید حسن نصرالله