حمله ناو آمریکایی به کشتی ونزوئلایی؛ جراحت 2 ونزوئلایی و توقیف کشتی

چهارشنبه 10 ارديبهشت 1399
22:43
حمله ناو آمریکایی به کشتی ونزوئلایی؛ جراحت 2 ونزوئلایی و توقیف کشتی منابع مطلع از حمله ناو آمریکایی به یک فروند کشتی ونزوئلایی در جنوب غربی اقیانوس آرام و جراحت دو خدمه این کشتی و توقیف آن از سوی نیروهای آمریکا خبر دادند.

العالم - آمریکا

برخی منابع خبری چهارشنبه شب به وقت تهران از حمله یک ناو آمریکایی و گشت ساحلی این کشور به یک کشتی ماهیگیری ونزوئلایی نزدیک آبهای السالوادور و توقیف آن به بهانه واهی خبر دادند.

به نوشته وبگاه «ال کارابوبنو» به نقل از گارد ساحلی آمریکا این درگیری ساعاتی قبل رخ داد و طی آن دو خدمه ونزوئلایی این کشتی پس از حمله نیروهای آمریکا مجروح شدند. گفته می شود پس از سرپیچی ناخدای این کشتی که با پرچم ونزوئلا حرکت می کرد، ناوهای آمریکا به این کشتی ونزوئلایی حمله کردند.

این وبگاه به نقل از بیانیه گارد ساحلی آمریکا گزارش داد که نیروهای آمریکایی این کشتی ونزوئلایی را در جنوب غربی اقیانوس آرام در عملیات گشتزنی و به بهانه جلوگیری از قاچاق مواد مخدر به قاره امریکا توقیف کردند.

این اتفاق در حالی رخ داده است که وزیر خارجه ونزوئلا به تازگی ضمن انتقاد از دخالت‌های مکرر همتای آمریکایی خود در امور داخلی ونزوئلا به او توصیه کرد برای حل بحران وخیم شیوع کرونا در آمریکا کاری بکند.

«خورخه آریزا» وزیر خارجه ونزوئلا در واکنش به اظهارنظر وزیر خارجه آمریکا درباره صحبت‌های اخیرش با «خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده ونزوئلا از «مایک پامپئو» خواست به جای دخالت در امور داخلی ونزوئلا کاری برای حل بحران کرونا در آمریکا انجام دهد.

توصیه وزیر خارجه ونزوئلا به وزیر خارجه دولت دونالد ترامپ برای تمرکز بر حل بحران شیوع کرونا در آمریکا پس از آن صورت گرفت که این مقام آمریکایی در پیامی توئیتری از صحبت‌های اخیرش با رئیس‌جمهور خودخوانده ونزوئلا صحبت کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند


گزارش العالم از مراسم رونمایی کتاب " هزار و یک پرسش درباره مقاومت"