العالم ـ اروپا
بنابر گزارش اسپوتنیک، دانشمندان هلندی از انستیتوی هابرشت، مرکز پزشکی دانشگاه اراسموس روتردام و دانشگاه ماستریخت ، تأثیر ویروس کرونا در مدلهای کشت سلولی روده انسان و واکنش سلول ها را بررسی کردند. وقتی ویروس کرونا به ارگانوئیدها اضافه شدند، آنها به سرعت آلوده شدند و تعداد سلولهای آلوده افزایش یافت.
به گفته کارشناسان، با توجه به مشاهده علائم تهوع و اسهال در میان بخش قابل توجهی از بیماران مبتلا به کووید ـ 19 و همچنین تشخیص ذرات ویروس کرونا در مدفوع بیماران کرونایی، کشف جدید نشان می دهد که این ویروس می تواند از طریق به اصطلاح "دست های کثیف" نیز گسترش یابد.
براساس آخرین اطلاعات سازمان بهداشت جهانی (WHO) ، بیش از 3.4 میلیون مورد ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا در جهان ثبت شده و بیش از 239 هزار نفر جان باخته اند.
ایالات متحده از نظر تعداد قربانیان و مبنلایان به کرونا در جایگاه اول قرار دارد و در آنجا حالت اضطراری اعلام شده است. همچنین اسپانیا ، ایتالیا ، فرانسه ، آلمان و بریتانیا از جمله کشورهایی هستند که در انها بیشترین تعداد مبتلایان و قربانیان کرونا وجود دارد.
روسیه با داشتن بیشتر از 124 هزار نفر بیمار کرونایی (بیشتر آنها در مسکو) از نظر تعداد مبتلایان در رتبه هفتم قرار دارد. تا به حال 1222 نفر بیمار کرونایی در روسیه درگذشته و بیش از 15 هزار نفر بهبود یافته اند.