العالم - آمریکا
بعدازظهر روز شنبه هفته جاری به وقت محلی چندین پلیس نیویورک با لباس شخصی به سمت گروهی از افرادی که از اجرای قوانین فاصلهگذاری اجتماعی مرتبط با ویروس کرونا امتناع ورزیده بودند، حمله میکنند و سپس یکی از این افراد را روی زمین انداختند تا به دستان وی دستبند بزنند و او را بازداشت کنند.
بنا به گزارش روزنامه انگلیسی «دیلی میل»، حدود دو دقیقه بعد از وقوع این رخداد، یکی از عابران پیاده که در محل حضور داشت، شروع به فریاد زدن میکند و به این رفتار خشونتآمیز پلیس نیویورک اعتراض میکند که در نتیجه «فرانسیسکو گارسیا» افسر پلیس آمریکایی با اسلحه شوکر خود شروع به تهدید جمعیت میکند و فریاد میزند: «بکشید عقب!».
کلیپ ویدئویی منتشر شده از این رخداد، نشان میدهد که افسر پلیس سپس به سمت فرد معترض که «دانی رایت» نام داشت و 33 ساله بود، حمله ور میشود و او را مورد ضرب و شتم قرار میدهد.
گارسیا بعد از حمله به رایت به طور مکرر به سمت وی مشت میزند و او را روی زمین پرت میکند و سپس او را روز زمین و به سمت پیاده رو میکشاند و با توسل به زور به او دستبند میزند.
این اقدام پلیس نیویورک موجب بروز خشم حاضران در صحنه میشود به طوریکه شروع به فریاد اعتراضی میکنند اما گارسیا در پاسخ به آنها با فریاد میگوید که «کار درستی انجام دادم».
افسران پلیس نیویورک در حالی گروهی از افراد را به دلیل رعایت نکردن قوانین مرتبط با فاصلهگذاری اجتماعی مورد مؤاخذه و تنبیه قرار دادند که کلیپ ویدئویی منتشر شده، نشان میدهد که این افسران پلیس، لباس شخصی به تن دارند و هیچیک ماسک پزشکی و تجهیزات محافظت شخصی ندارند و به نوعی خود قوانین جلوگیری از شیوع کرونا را نقض کردهاند زیرا طبق قوانین مأموران پلیس موظف هستند در شرایط فعلی ماسک به صورت داشته باشند.
انتشار این کلیپ ویدئویی موجب بروز خشم عمومی از رفتار خشونتآمیز پلیس نیویورک شد و حتی «بیل دو بلاسیو» شهردار نیویورک نیز در واکنش به این اقدام پلیس نیویورک در صفحه توییتر خود نوشت: «رفتاری که در آن ویدئو دیدم اصلاً قابل قبول نیست».
واکنشها به این رفتار خشونتآمیز پلیس نیویورک به اندازهای بود که اداره پلیس نیویورک مجبور شد واکنش نشان داده و نشان و اسلحه گارسیا را ضبط کرده و او را به انجام کار دفتری وادارد.
طبق آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز»، مجموع مبتلایان به کرونا در آمریکا به یک میلیون و ۱۵۸ هزار و ۴۰ نفر و مجموع قربانیان این ویروس به ۶۷ هزار و 682 نفر افزایش یافته است.ایالت نیویورک همچنان با ۳۲۳ هزار و ۸۸۳ مورد ابتلا و ۲۴ هزار و ۶۴۸ قربانی کانون بیماری همهگیر کرونا در آمریکا محسوب میشود.
فارس