یک شبکه تروریستی در خوزستان منهدم شد

سه شنبه 16 ارديبهشت 1399
12:47
یک شبکه تروریستی در خوزستان منهدم شد
فرمانده انتظامی استان خوزستان از انهدام شبکه تروریستی تجزیه‌طلب "خلقی" در شادگان خبر داد.

العالم _ ایران / سیاسی

سردار حیدر عباس‌زاده با اشاره به انهدام یک گروهک تروریستی، درباره جزئیات این خبر اظهار کرد: در نیمه دوم سال 98 شبکه تروریستی تجزیه طلب "خلقی" در شهرستان شادگان اقداماتی از جمله به شهادت رساندن سرگرد عبدالحسین مجدم؛ فرمانده بسیج دارخوین، مجروح کردن یکی از مأموران نیروی انتظامی پاسگاه "خنافره"، تیراندازی به مقرهای سپاه، نیروی انتظامی، حوزه علمیه، سرقتهای مسلحانه، ترسیم پرچم جعلی الاحوازیون و سایر اقدامات را در کارنامه شوم خود داشتند.

فرمانده انتظامی استان خوزستان افزود: سرانجام با کار اطلاعاتی مأموران پلیس امنیت عمومی استان خوزستان و نیز همکاری و پشتیبانی دادستان شهرستان شادگان، تمام اعضا این باند تروریستی شناسایی شدند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه این گروهک بعضاً اقدامات خود را مستندسازی و به خارج از کشور ارسال می‌کرد، بیان کرد: مأموران پلیس امنیت عمومی با اقدامات ویژه اطلاعاتی هشت نفر اعضای اصلی این شبکه تروریستی را که شناسایی شده بودند، با هماهنگی دادستان شهرستان شادگان و طی یک عملیات ضربتی در مخفیگاه‌شان دستگیر کردند.

وی با بیان اینکه متهمان در تحقیقات و بازجویی‌های به عمل آمده به جرایم خود اعتراف کردند، گفت: عده دیگری از مرتبطان با این شبکه شناسایی شده و دستگیری آنها به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد