وزارت خارجه ایران: آمریکا در جایگاه طرح موضوعات برجام نیست

پنج‌شنبه 18 ارديبهشت 1399
14:23
وزارت خارجه ایران: آمریکا در جایگاه طرح موضوعات برجام نیست
وزارت امور خارجه ایران در دومین سالگرد خروج آمریکا از برجام تصریح کرد: ایالات متحده اصلا در جایگاهی نیست که موضوعات برجام را مطرح کند.

العالم - ایران/ سیاسی

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) و در دومین سالگرد خروج آمریکا از توافق وین (برجام) در صفحه توئیترش با برشمردن هشت مورد عهدشکنی دولت ترامپ عنوان کرد: «ایالات متحده (آمریکا) از برجام نفرت دارد، از آن خارج شده و آن را نقض می‌کند و همه آنانی را که به برجام پایبند هستند، تنبیه می‌کند.»

در این توئیت آمده است: «ایالات متحده اصلا در جایگاهی نیست که موضوعات برجام را مطرح کند.»

۱۸ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که پیش از این چندین بار ضمن انتقاد از برجام از تصمیم خود برای خروج از این توافق خبر داده بود، این تصمیم را عملی و رسما خروج آمریکا از این توافق را اعلام و پس از آن در بازه‌های زمانی تحریم‌هایی را علیه ایران اعمال کرد.

یک سال بعد یعنی ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ شورای عالی امنیت ملی ایران در بیانیه‌ای ضمن اعلام کاهش برخی تعهدات برجامی، فرصت‌ ۶۰ روزه‌ای را به طرف‌های باقیمانده در برجام از جمله سه کشور اروپایی داد تا تعهدات بانکی و نفتی خود در قبال ایران را عملیاتی کنند و اعلام کرد که اگر کماکان این روند ادامه یابد و شاهد پایبندی طرف مقابل به تعهداتش نباشیم، ایران گام‌های دیگری را در این راستا برخواهد داشت. در پی آن ایران پنج گام کاهش تعهدات برجامی برداشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود