خبر فوری:

آغاز نبرد نفس گیر تشکیلات خودگردان با رژیم صهیونیستی + فیلم

جمعه 16 خرداد 1399
11:19
تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد در راستای اجرای تصمیم اخیر خود مبنی بر قطع روابط امنیتی و اقتصادی با رژیم صهیونیستی، از دریافت درآمدهای مالیاتی از این رژیم خودداری می کند.

العالم - فلسطین اشغالی

این زورآزمایی بین تشکیلات خودگردان – که سلاحی جز مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی ندارد – و رژیم اشغالگر قدس که از همه ابزارهای قدرت و قلدری برخوردار است، شکل گرفته است.

تشکیلات خودگردان در اعتراض به تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای اجرای طرح الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری و در راستای پایبندی به تصمیم رهبران فلسطین مبنی بر قطع روابط با این رژیم، از پذیرفتن درآمدهای مالیاتی از رژیم اشغالگر خودداری کرد. ظاهرا قرار بود این درآمدها در ازای سکوت فلسطینی ها در قبال دست اندازی رژیم بر کرانه باختری، تحویل آنها شود.

این در حالی است که تصمیم تشکیلات خودگردان برای عدم پذیرش این درآمد یا پذیرش شروط رژیم اشغالگر، این تشکیلات و فلسطینی ها را در معرض شرایط بسیار دشواری قرار می دهد که عبور از آن، آنهم در غیاب حمایت اعراب، مستلزم همبستگی واقعی است.

رهبران فلسطینی بر سر دوراهی قرار گرفته اند و مثل همیشه باید خود را برای بدترین گزینه آماده کنند.

0% ...

آخرین اخبار

شاهکار کمانداران ریکرو در ناگویا؛ تیم ایران با شکست ژاپن به نیمه‌نهایی صعود کرد


سید مقاومت؛ دو سال از آسمانی شدن تا جاودانگی


سید مقاومت؛ از جنوب لبنان تا قلب جهان اسلام


برنامه والزیتون؛ زنان فعال در حوزه مقاومت


نماهنگ | سید عزیز ما


نماهنگ | برادرم؛ عزیزم؛ مایه فخرم


نماهنگ | سرود نصر


روح و راه نصرالله


سید مقاومت؛ صدایی که هرگز خاموش نمیشود


دو سال پس از شهادت؛ وعده صادق همچنان زنده است