سازمان جهانی بهداشت: بیماران بدون علامت عامل انتشار کرونا نیستند

دوشنبه 19 خرداد 1399
22:10
سازمان جهانی بهداشت: بیماران بدون علامت عامل انتشار کرونا نیستند سازمان جهانی بهداشت نگرانی‌های پژوهشگرانی را که می‌گویند وجود مبتلایان بدون علامت باعث دشوار شدن مهار کرونا می‌شود رد کرد.

العالم - اروپا

مقام‌های سازمان جهانی بهداشت امروز دوشنبه اعلام کرده‌اند بیماران بدون علامت عامل انتشار ویروس کرونا نیستند.

وبگاه شبکه خبری «سی‌ان‌بی‌سی» نوشته این اظهارات مقام‌های سازمان جهانی بهداشت در واکنش به نگرانی‌های برخی از پژوهشگرانی مطرح شده که گفته‌اند مهار ویروس کرونا به دلیل وجود مبتلایان بدون عفونت دشوار خواهد بود.

در برخی از افراد به خصوص افراد جوان و یا افراد فاقد بیماری‌های زمینه‌‌ای بعد از ابتلا به عفونت کرونا علامت‌های آن ظاهر نمی‌شود. در برخی دیگر از افراد ظاهر شدن علامت‌ها ممکن است چند روز طول بکشد.

شواهد اولیه درباره این بیماری نشان می‌داد فرق ناقل بدون داشتن علامت‌های بیماری می‌تواند این بیماری را به افراد دیگر منتقل کند. مقام‌های سازمان جهانی بهداشت امروز گفته‌اند با آنکه این ناقلان خاموش بیماری را به دیگران منتقل می‌کنند عامل انتشار آن نیستند.

«ماریا ون کرکوف»، رئیس بخش بیماری‌های اضطراری در سازمان جهانی بهداشت امروز گفت: «بر اساس اطلاعاتی که ما داریم اینکه فرد فاقد علامت بتواند بیماری را به فرد دیگری انتقال دهد نادر است.»

ون‌کرکوف گفت که دولت‌ها باید تمرکز خودشان را روی کشف و قرنطینه مبتلایان دارای علامت قرار دهند.

وی در ادامه گفت برای پاسخگویی به این سوال که آیا ناقلان خاموش عامل انتشار گسترده ویروس کرونا هستند یا خیر به داده‌ها و پژوهش‌های بیشتری نیاز است.

مقام‌های سازمان جهانی بهداشت علاوه بر این امروز دوشنبه گفته‌اند که وضعیت ابتلا به ویروس کرونا در سراسر دنیا بدتر شده است.

ون کرکوف دوشنبه هفته گذشته هم تصریح کرده بود شواهدی از تغییر شدت ویروس کرونا یا روش انتقال آن وجود ندارد.

او گفته که هیچ شواهدی درباره تغییر یافتن ویروس کرونا چه از لحاظ روش انتقال و چه از لحاظ شدت بیماری ناشی از آن وجود ندارد.

او در یک نشست خبری گفت: «این ویروس از لحاظ قابلیت انتقال تغییر نکرده، از لحاظ شدت هم تغییر نکرده است.»

وی اضافه کرد: «چیزی که مهم است این است که تدابیری به کار گرفته‌ایم تا از انتقال آن جلوگیری کنیم.»

کرونای جدید یکی از ۷ نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود. ۴ گونه از این نوع ویروس‌ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می‌کنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری‌های حاد تنفسی می‌شوند که در مواردی به مرگ منجر می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت بعد از ابتلای بیش از ۱۲۱ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری آن را «همه‌گیر جهانی» اعلام کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی:جهان امروز به تغییر مسیر بنیادین، از نظامی‌گری به توسعه پایدار نیاز دارد


مجمع عمومی سازمان‌ملل؛ تاسف اتحادیه اروپا از منع ورود اعضای هیات فلسطینی به آمریکا


رکوردشکنی بهای گازوئیل در آمریکا؛ از فشار بر کشاورزان تا زنجیره تامین مواد غذایی


پویش «آزادی برای علمای بحرین» همزمان با ادامه محاکمه روحانیون


آذربایجان شرقی، قطب صنعتی کشور و دریچه صادرات به بازار جهانی+ فیلم


گاردین: پیروزی نتانیاهو «آخرین انتخابات» اسرائیل را رقم می‌زند


«گرینسپن» نامزد پیشتاز دبیرکلی سازمان ملل کیست؟


«حسین پدران» جاسوس موساد، اعدام شد


روحانی برجسته لبنانی: باید وحدت داخلی را حفظ کنیم


عراق محدودیت پرواز در مناطق غربی این کشور را لغو کرد