کاهش ۱۰ درصدی محبوبیت ترامپ در آمریکا طی یک ماه

پنج‌شنبه 22 خرداد 1399
12:40
کاهش ۱۰ درصدی محبوبیت ترامپ در آمریکا طی یک ماه
جدیدترین نظرسنجی موسسه «گالوپ» نشان می‌دهد، میزان محبوبیت دونالد ترامپ در آمریکا و رضایت از او طی یک ماه، ۱۰ درصد کاهش یافته است.

العالم - آمریکا

به موازات شدت گرفتن انتقادها از عملکرد دونالد ترامپ در مقابله با شیوع ویروس کرونا و همچنین رفتار او در قبال اعتراضات سراسری در محکومیت نژادپرستی در آمریکا، نتیجه یک نظرسنجی از کاهش ۱۰ درصدی محبوبیت ترامپ طی تنها یک ماه حکایت دارد.

به نوشته «هیل»، جدیدترین نظرسنجی موسسه «گالوپ» نشان می‌دهد، میزان محبوبیت دونالد ترامپ در آمریکا و رضایت آمریکایی‌ها از او به ۳۹ درصد کاهش یافته که این رقم در قیاس با نظرسنجی ماه گذشته گالوپ، کاهش ۱۰ درصدی را نشان می‌دهد.

طبق جدیدترین نظرسنجی گالوپ، میزان محبوبیت ترامپ در بین هم حزبی‌های جمهوری‌خواهش هفت درصد کاهش یافته و به ۸۵ درصد رسیده است. این درصد، کمترین میزان محبوبیت ترامپ در بین جمهوری‌خواهان طی دو سال اخیر بوده است.

محبوبیت ترامپ در بین احزاب مستقل هم ۷ درصد کاهش یافته و به ۳۹ درصد رسیده است. طبق این نظرسنجی، میزان محبوبیت و رضایت ترامپ در اردوگاه دموکرات‌ها اکنون تنها پنج درصد است.

پایگاه هیل با اشاره به نتیجه این نظرسنجی گزارش داد: «جورج اچ دبلیو (جورج بوش پدر) و جیمی کارتر، تنها روسای جمهوری مستقری بودند که محبوبیت شغلی آنها در ماه ژوئن و در سال انتخاباتی ۳۰ درصد بود و هر دوی آنها در رقابتشان برای پیروزی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری شکست خوردند».

در این نظرسنجی، ۴۷ درصد از شرکت‌کنندگان از عملکرد ترامپ در مدیریت اقتصاد آمریکا ابراز رضایت داشتند. میزان رضایت از مدیریت اقتصادی کشور در ماه ژانویه ۶۳ درصد بود.

۴۲ درصد از آمریکایی‌های شرکت کننده در این نظرسنجی، مدیریت ترامپ بر کشور در نتیجه شیوع ویروس کرونا و همه‌گیری آن را تایید کردند؛ رقمی که در نظرسنجی ماه آوریل، ۵۰ درصد بود.

نظرسنجی گالوپ در روزهای ۲۸ می تا چهارم ژوئن (هشتم خرداد تا ۱۵ خرداد) از ۱۰۳۴ بزرگسال آمریکایی و با حاشیه خطای ۴ درصدی گرفته شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی