خبر فوری:

ترامپ: تصاحب سیاتل کار چپ‌های افراطی است

دوشنبه 26 خرداد 1399
13:46
ترامپ: تصاحب سیاتل کار چپ‌های افراطی است رئیس جمهور آمریکا رسانه‌ها و سیاست‌مداران دموکرات این کشور را به خاطر انفعال در برابر تصرف بخش‌هایی از شهر سیاتل به باد انتقاد گرفت.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه از سکوت دموکرات‌ها درخصوص اعلام خودمختاری در بخشی از شهر سیاتل انتقاد کرد.

رئیس جمهور آمریکا در پیامی توئیتری نوشت: «جالب است که "آنتیفا" و دیگر شبه‌نظامیان چپ‌گرای افراطی می‌توانند بدون هیچ گلایه‌ای از سوی رهبران هیچ‌کار نکن دموکرات شهری را بگیرند، اما هنگامی که بحث تعطیل کردن یک شهر یا کشور و شهروندان سخت‌کوش مالیات دهنده آن باشد، همین رهبران ضعیف، افراطی می‌شوند».

او در پیامی دیگر نوشت: «کسی متوجه شده که گرفتن شهر سیاتل توسط چپ‌های افراطی در رسانه‌های اخبار جعلی به چه میزان کمی مورد بحث قرار گرفت؟ این کار تا حد زیادی عمدی بود زیرا آن‌ها می‌دانند این ضعف و بی‌عرضگی، به لحاظ سیاسی چقدر بد است. شهردار و فرماندار باید از خودشان خجالت بکشند. به همین راحتی حل شد!»

پس از انتشار ویدئویی که قتل «جورج فلوید» شهروند سیاه‌پوست آمریکایی در اثر رفتار خشونت‌آمیز یک افسر پلیس سفیدپوست را نشان می‌داد، شهرهای بزرگ آمریکا به صحنه یکپارچه اعتراض تبدیل شده‌اند.

معترضان می‌گویند در حالی که احتمال وقوع جرم میان سفیدپوستان و سیاه‌پوستان تفاوت معناداری ندارد پلیس آمریکا با خشونت بیشتری نسبت به مظنونان سیاه‌پوست واکنش می‌دهد.

بامداد جمعه رسانه‌های آمریکا گزارش دادند معترضان در آمریکا بخش‌هایی از شهر «سیاتل» را به تصرف درآورده‌اند اما در عین حال برخی رسانه‌های دست‌راستی با معرفی معترضان به عنوان «فعالان مسلح گروه آنتیفا» اطلاعات اغراق‌شده‌ای در این باره منتشر کردند.

بعد از آن، ترامپ در صفحه توئیتر خود با بیان اینکه آنارشیست‌ها سیاتل را تصرف کردند، تهدید کرد: «همین حالا شهرتان را پس بگیرید. اگر این کار را انجام ندهید من این کار را می‌کنم».

او همچنین تهدید کرد در صورتی که اشغال منطقه «کپیتال هیل» در شهر سیاتل ادامه پیدا کند، از نیروهای گارد ملی برای آزاد کردن این منطقه استفاده خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو


پاسخ قاطع وزیر خارجه ایسلند به توهین نتانیاهو در سازمان ملل


عذرخواهی مالکان کشتی‌ها برای عبور غیرمجاز از تنگه هرمز


عراقچی: از شروط خود کوتاه نخواهیم آمد


با قدرت از حقوق ملت ایران و ملتهای مظلوم منطقه دفاع کردیم


هشدار به کشتی‌ها برای عبور از مسیرهای نامعتبر


مجلس اعلای اسلامی عراق: شکستن محاصره ایران، واجب است


قطع گازوئیل اروپا؛ تازه‌ترین ضربه جنگ علیه ایران بر اعتبار آمریکا


سردار شکارچی: مجرب‌ترین کشور جهان در نبرد نامتقارن هستیم


اذعان رسانه عبری به افزایش تحریم سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل