تاکید فرانسه بر همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

جمعه 30 خرداد 1399
14:26
تاکید فرانسه بر همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیرغم مواضع منفی اخیر کشورهای اروپایی علیه ایران طی روزهای گذشته، وزیر خارجه فرانسه می‌گوید که قرار است امروز به همراه وزرای خارجه آلمان و انگلیس حمایت خود را از برجام اعلام کنند. ‌

العالم- اروپا

«ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه می‌گوید که روز جمعه در دیدار با وزرای خارجه آلمان و انگلیس موضع خود برای حفظ توافق هسته‌ای با ایران را مجددا اعلام خواهند کرد.

براساس گزارش شبکه العربیه، لودریان گفته، امیدوار است ایران قادر به همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باشد.

وی گفته است که در دیدار امروز با «دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس و «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان استراتژی اروپا درباره ایران در ماههای آینده مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

این اظهارات لودریان درحالی منتشر می‌شود که شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار است امروز نشستی حضوری درباره ایران برگزار کند که طبق گفته منابع اروپایی قرار است قطعنامه‌ای علیه ایران با حمایت کشورهای غربی صادر کند.

پیش از این چین از مخالفت قاطع خود با پیش نویس قطعنامه آلمان، انگلیس و فرانسه در شورای حکام آژانس خبر داده است. روسیه نیز ضمن مخالفت با این قطعنامه تاکید کرده است نیازی به این قطعنامه نیست.

نماینده چین در نطق خود که روز پنجشنبه در چهارمین روز نشست مجازی شورای حکام ارائه شد گفت: «برخی کشورها، همزمان با تلاش برای پیشبرد این پیش‌نویس مخاطرات چنین اقدامی را نادیده گرفته‌اند.»

«وانگ گان» در این نشست همچنین آمریکا را عامل تشدید تنش‌ها بر سر پرونده هسته‌ای ایران توصیف کرد.

دیپلمات چینی گفت: «ریشه اصلی این وضعیت در رویه‌های یکجانبه و زورگویانه آمریکا است و گواه آن خروج یکجانبه‌اش از برجام و در پیش گرفتن سیاست فشار حداکثری علیه ایران است.»

چین در ادامه از گزارش مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که در آن ادعاهایی درباره عدم اعطای دسترسی از سوی ایران مطرح شده بود انتقاد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد