معترضان آمریکایی مجسمه‌های حامیان برده‌داری را سرنگون کردند

يکشنبه 1 تير 1399
03:23
معترضان آمریکایی مجسمه‌های حامیان برده‌داری را سرنگون کردند تظاهرات‌کنندگان در سراسر آمریکا مجسمه چند شخصیت دیگر که حامی برده‌داری بوده‌اند را هم به زیر کشیدند.

العالم - آمریکا

معترضان در سراسر آمریکا روز شنبه هم به مجسمه‌های شخصیت‌های نماد دوران «ایالات مؤتلفه» حمله کرده و آنها را سرنگون کردند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشته معترضان روز شنبه چندین مجسمه دیگر از جمله مجسمه مربوط به شاعر سرود ملی آمریکا را پایین آوردند.

طبق این گزارش، در ساحل شرقی آمریکا چندین مجسمه دیگر که برای یادبود فرماندهان دوران ایالات موتلفه به پا شده بودند سرنگون شدند.

در کارولینای شمالی، فرماندار این ایالت به منظور جلوگیری از درگیری‌های خشن دستور داد چندین مجسه برداشته شوند.

حمله به این نمادها بخشی از تظاهرات‌هایی است که بعد از کشته شدن نژادپرستانه یک سیاه‌پوست آمریکایی در این کشور جریان داشته است.

چند هفته گذشته فیلمی منتشر شد که نشان می‌داد یک افسر سفیدپوست زانویش را روی گردن یک مرد سیاه‌پوست گذاشته است. این حادثه به مرگ مظنون سیاه‌پوست که «جورج فلوید» نام داشت منجر شد.

در حال تکمیل...

0% ...

آخرین اخبار

واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است