خبر فوری:

درخواست اتحادیه جهانی علمای مسلمان برای نجات یمن از «توطئه بزرگ»

دوشنبه 9 تير 1399
13:16
درخواست اتحادیه جهانی علمای مسلمان برای نجات یمن از «توطئه بزرگ» 
دبیرکل اتحادیه جهانی علمای مسلمان، خردمندان یمن را به نجات کشورشان فراخواند و درباره «توطئه بزرگ» علیه این کشور هشدار داد.

العالم - آسیا

«علی محیی‌الدین القره داغی» با هشدار درباره توطئه بزرگ علیه یمن، خواستار نجات این کشور شد.

القره داغی بدون اشاره به نام کسانی که در پشت این توطئه هستند، گفت: «هدف این است که یمن به بدبخت‌ترین کشورها، یمن یکپارچه و متحد به کشور پاره پاره و ملت سخاوتمند یمن به ملتی درگیر، فقیر و حاشیه نشین تبدیل شود تا بتوان بر آن سلطه یافت».

او افزود که اگر خردمندان یمن این موضوع را درک نکرده و سریعا برای حل‌وفصل آن اقدام نکنند عواقب واقعا وخیمی خواهد داشت و توطئه‌ها واقعا بزرگ است.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، القره داغی به حضور دولت مستعفی یمن در خارج از کشور (عربستان سعودی)، وجود دولت نجات ملی در صنعاء و دیگر مناطق و نیز حضور «المجلس الانتقالی الجنوبی»(شورای انتقالی جنوب) در بیشتر مناطق جنوبی در سایه فروپاشی کامل اقتصادی یمن اشاره کرد.

او گفت که دوستداران یمن از خردمندان و عقلای این کشور انتظار دارند که پیش از آنکه فرصت از دست برود این موضوع را درک کرده و متحد شوند و یمن را حفظ کنند.

وی تأکید کرد که ایستادگی در کنار ملت یمن در این شرایط دشوار و کمک به آن‌ها برای خروج از این وضعیت فریضه شرعی و یک ضرورت است.

اخیرا گروه موسوم به «المجلس الانتقالی الجنوبی»(شورای انتقالی جنوب) تحت حمایت امارات پس از درگیری با نیروهای دولت مستعفی یمن به ریاست «عبدربه منصور هادی» شهر حدیبو مرکز استان سقطری را تحت سیطره خود درآورد.

تجاوز ائتلاف سعودی علیه یمن امسال وارد ششمین سال شده است و تا کنون در این حملات بیش از یکصد هزار نفر شهید و بخش‌های زیادی از این کشور تخریب شده و شرایط آن هر روز بدتر شده است.

طبق گزارش سازمان ملل متحد، اوضاع انسانی در این کشور و قحطی به حدی است که بزرگ‌ترین فاجعه انسانی در یمن به وجود آمده و شیوع ویروس کرونا نیز این وضعیت را تشدید کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین


از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند