چین خواستار رفع تحریم‌های آمریکا علیه سوریه شد

دوشنبه 9 تير 1399
19:57
چین خواستار رفع تحریم‌های آمریکا علیه سوریه شد

نماینده چین در سازمان ملل متحد روز دوشنبه خواستار رفع تحریم‌های آمریکا علیه سوریه شد.

العالم - آسیا

«ژانگ جون»، نماینده چین در سازمان ملل متحد امروز دوشنبه با اشاره به اثرات تحریم‌های آمریکا خواستار رفع این تحریم‌ها شد.

وی در این نشست که به صورت مجازی برگزار شد یادآوری کرد که کمیسر حقوق بشر سازمان ملل متحد هم بر ضرورت رفع این تحریم‌ها تأکید کرده است.

این مقام چین گفت: «کشورهای منطقه هم نگرانی‌هایشان را از تحریم‌ها علیه سوریه ابراز کرده‌ و گفته‌اند که این تحریم‌ها همین حالا هم بر اقتصاد منطقه اثرگذاشته‌اند.»

وی با اشاره به اینکه تحریم‌ها باعث ایجاد تبعاتی مانند افزایش بیکاری می‌شوند تصریح کرد: «ما یک بار دیگر از کشورهای مرتبط می‌خواهیم این تحریم‌ها را بردارند.»

نماینده سوریه در دفتر سازمان ملل در ژنو اردیبهشت‌ماه سال جاری تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه کشورش را غیرقانونی و غیراخلاقی خواند و تاکید کرد که این اقدامات، نقض حقوق بشر و مانعی در برابر تلاش‌ها برای مبارزه با کروناست.

حسام الدین آلا در نامه‌ای به «میشل باشله» کمیسر حقوق بشر سازمان ملل تاکید کرد:«تحریم‌های تحمیل شده علیه سوریه مانع تلاش دولت برای تأمین نیازهای اساسی به منظور اجرای اقدامات پیشگیرانه در محافظت از شهروندان خود در برابر خطرات ویروس کرونا است.»

نماینده سوریه تاکید کرد: «اصرار ایالات متحده و اتحادیه اروپا برای توسل به این اقدامات غیرقانونی و غیر اخلاقی باعث نقض حقوق بشر می‌شود و مانع از اجرای اهداف توسعه ۲۰۳۰ و تلاش برای توسعه پایدار در کشورهای هدف شده و در تضاد با ادعاهای همبستگی جهانی و درخواست‌ها برای تقویت همکاری‌های بین المللی در مواجهه با همه گیری کرونا و غلبه بر نتایج اقتصادی و اجتماعی آن است».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت