تخت روانچی عنوان کرد: مسئولیت آمریکا و متحدانش در قبال مجروحان بمباران شیمیایی سردشت

دوشنبه 9 تير 1399
20:29
تخت روانچی عنوان کرد: مسئولیت آمریکا و متحدانش در قبال مجروحان بمباران شیمیایی سردشت نماینده دائم ایران در دفتر سازمان ملل با اشاره به مجروحان بمباران شیمیایی سردشت و تعدادی از آنها که به کرونا مبتلا شده‌اند، گفت: آمریکا و متحدانش که این سلاح‌ها را در اختیار صدام قرار دادند باید پاسخگو باشند.

العالم - ایران / سیاسی

«مجید تخت روانچی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک امروز (دوشنبه) در توئیتی با انتشار فیلمی از اظهارات زبیگنیف برژینسکی سیاستمدار لهستانی آمریکایی و مشاور امنیت ملی در دولت جیمی کارتر نوشت: «۳۳ سال بعد از بمباران شیمیایی به سردشت در ایران، هنوز این زخم بهبود نیافته است. مجروحان این حمله هنوز در رنج هستند، به خصوص بیمارانی که به کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند.»

وی افزود: «آمریکا و متحدانش که هرگونه کمکی از جمله سلاح‌های شیمیایی را در اختیار صدام قرار دادند، باید در این خصوص پاسخگو باشند.»

هفتم تیر سال ۱۳۶۶ رژیم بعث عراق اقدام به بمباران شیمیایی چهار نقطه سردشت کرد که بر اثر آن ۱۱۹ نفر از ساکنان غیرنظامی این شهر شهید و بیش از هشت هزار نفر نیز دچار مصدومیت شیمیایی شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد