خبر فوری:

تظاهرات علیه اشغالگری آمریکا در قامشلی سوریه

دوشنبه 16 تير 1399
16:37
تظاهرات علیه اشغالگری آمریکا در قامشلی سوریه اهالی روستایی در حومه قامشلی در الحسکه سوریه علیه حضور نیروهای اشغالگر آمریکا در کشورشان تظاهرات برگزار کردند.

العالم- سوریه

خبرگزاری رسمی سوریه( سانا) گزارش داد، اهالی روستای "طرطب" علیه اشغالگری آمریکا تظاهرات برگزار کرده و خروج این اشغالگران از سوریه را خواستار شدند.

شرکت‌کنندگان در این تظاهرات، بر مخالفت خود با تحریم اخیر آمریکا، موسوم به "قانون قیصر" تأکید کرده و خواستار توقف سرقت نفت سوریه توسط نیروهای اشغالگر آمریکایی شدند.

الحسکه طی روزهای اخیر شاهد تظاهرات و اعتراضاتی علیه حضور اشغالگرانه آمریکا در سوریه است. معترضان بر مخالفت با همکاری "نیروهای دموکراتیک سوریه"، موسوم به "قسد"، با نیروهای اشغالگر آمریکایی تأکید دارند.

حدود 150 کارمند دولتی در اداره چاه‌های نفت الحسکه در "رمیلان" با برپایی تحصن مقابل ساختمان این اداره، علیه اقدام ارتش آمریکا و شبه‌نظامیان قسد، که تحت حمایت نظامی و سیاسی واشنگتن هستند، به سرفت درآمدهای نفت و گاز چاه‌ها و میادین شعار داده و خواستار بهبود وضعیت معیشتی‌شان شدند.

0% ...

آخرین اخبار

سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم


هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه


بقائی:مادامی که آمریکا به جنگ ادامه دهد امنیت به تنگه هرمز بر نمی‌گردد/ آمادگی ایران برای کمک به حل‌وفصل بحران یمن/ پاسخ آمریکا به طرح ایران در دست بررسی است


وزیرکشور: همکاری‌های امنیتی و مرزی ایران و جمهوری آذربایجان توسعه می‌یابد


ایران پرچمدار توسعه روستایی در بخش منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه شد


نتانیاهو خواستار محاکمه عوامل مستند «نازا» شد/ روایت استفاده از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه


استقبال رسمی از وزیر کشور در آذربایجان؛ دور جدید رایزنی‌ها کلید خورد


عضو پارلمان لبنان؛ خلع سلاح مقاومت، رویایی دست‌نیافتنی است


رئیس‌جمهور: برون رفت از وضعیت فعلی توسط دانشگاهیان امکان‌پذیر است