رسوایی که بن زاید را بی آبرو کرد

دوشنبه 23 تير 1399
21:16
رسوایی که بن زاید را بی آبرو کرد شبکه های اجتماعی امارات اخیرا هشتگ #بزرگترین پنهانکاری# را درباره جزییات نامه نگاری بی آر شیتی بازرگان هندی که با 7 میلیارد دلار از امارات گریخت با دفتر شیخ محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی، ترند کردند.

العالم – امارات

یکی از اسناد افشا شده، اقدام عبدالله حمید المزروعی وزیر سابق اماراتی برای هموار کردن زمینه سرمایه گذاری شیتی در امارات بود که سهم این وزیر در این معامله غیرقانونی 60 درصد بود.

قطری 656565 نوشت: پس از افشای نامه نگاریهای شیتی یا بن زاید، ابوظبی به حال آماده باش کامل درآمده است.

جوکر نوشت: شرکتهایی مانند شیتی از تسهیلات اعطا شده توسط فرزندان زاید در دبی برای سرمایه گذاری سوء استفاده کردند، این هشداری به ما درباره شرکتهایی مانند اللولو هایپر مارکت و ضرورت کنترل آن توسط بانک مرکزی است.

بوغانم نوشت: منصور بن زاید در رسواییهای مالی دخیل بوده که نشان می دهد محمد بن زاید نیز فرد سالمی نیست.

جابر الحرمی نوشت: بن زاید .. #فساد مالی با شیتی# و #فساد اخلاقی با جرج نادر#.

جرج نادر سالها قبل به اتهام سوء استفاده جنسی از کودکان توسط دادگاه آمریکا به 10 سال زندان محکوم شده بود اما بن زاید این شخص را در سال 2018 به عنوان مشاور خود تعیین کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم


هرتزوگ نتایج انتخابات را رسماً دریافت کرد


حزب‌الله اتهام حضور نیروهایش در یمن را رد کرد


آیت الله آملی لاریجانی: زنجیره شکست‌های سران آمریکا از میدان به صندوق رأی رسید


آمریکا این واقعیت را بپذیرد که ایران شکست ناپذیر است


نیرو‌های مسلح یمن، یک فروند پهپاد سعودی را سرنگون کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان قشم


سفارت ایران در بیروت: فرقی بین جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها نیست