توسط کُردهای وابسته به آمریکا

اعمال ممنوعیت آمدوشد در استان الحسکه سوریه

پنج‌شنبه 9 مرداد 1399
15:48
اعمال ممنوعیت آمدوشد در استان الحسکه سوریه شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» اعلام کردند که تا اطلاع ثانوی، در سراسر استان الحسکه، ممنوعیت آمدوشد، برقرار خواهد بود.

العالم - سوریه

شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» امروز پنجشنبه ممنوعیت آمدوشد در استان الحسکه وضع کردند.

نیروهای دموکراتیک سوریه شبه‌نظامیان وابسته به نظامیان تروریست آمریکا هستند که در شرق و شمال شرق سوریه حضور دارند.

دولت سوریه بارها تأکید کرده است که به حضور غیر قانونی این شبه‌نظامیان و عناصر تروریست آمریکا در شرق و شمال شرق پایان خواهد داد.

روزنامه الوطن سوریه گزارش داد که این ممنوعیت، برای حمل و نقل بین شهرها و مناطق در استان الحسکه است.

شبه‌نظامیان کُرد اعلام کردند که اجرای این ممنوعیت تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.

این در حالی است که عناصر مذکور در دوران تعطیلی عید قربان نیز ممنوعیت آمدوشد وضع و اعلام کردند که فقط حالتهای اورژانسی از این ممنوعیت مستثنی هستند.

این عناصر، همچنین اجازه نمی‌دهند هیچ گونه تجمعی (عزا، عروسی، پارک، گردشگاه، مساجد، استخر، سالنهای ورزشی، رستورانها و قهوه‌خانه‌ها) صورت گیرد.

شبه‌نظامیان کُرد مدعی هستند که این اقدامات در راستای مقابله با ویروس کروناست. این در حالی است که ساکنان شمال و شمال شرق سوریه به حضور غیر قانونی کُردها و آمریکا معترض هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد