واکنش عجیب مقامات آمریکا به افتتاح فروشگاه ایرانی در ونزوئلا

يکشنبه 12 مرداد 1399
00:21
واکنش عجیب مقامات آمریکا به افتتاح فروشگاه ایرانی در ونزوئلا مقامات وزارت خارجه آمریکا نسبت به افتتاح فروشگاه ایرانی در ونزوئلا واکنش نشان داده و آن را اتحاد دو کشور ضد ایالات متحده خواندند.

العالم - آمریکا

به دنبال افتتاح یک فروشگاه مواد غذایی از سوی ایران در ونزوئلا مقات دولت آمریکا واکنش نشان داده و گفتند که نظر مساعدی نسبت به این رویداد ندارند!

به نوشته وبگاه شبکه خبری «صدای آمریکا» «مایکل کوزاک» معاون بخش آمریکای لاتین وزارت خارجه آمریکا در این زمینه گفت، افتتاح این فروشگاه نمایشی از اتحاد دو کشور منفور ایالات متحده است(!) فروشگاه «مگاسیس» روز چهارشنبه در شرق «کاراکاس» پایتخت ونزوئلا با حضور مقامات ونزوئلایی و دیپلماتها و تجار ایرانی افتتاح شد.

مایکل کوزاک این مقام آمریکایی در ادامه لفاظی علیه ایران مدعی حمایت تهران از تروریسم شد.

کوزاک در سخنان خود در حالی که سعی کرد ونزوئلا را ناتوان در پرداخت پول به ایران نشان دهد، اظهار داشت که ایران با حضور در ونزوئلا خود را در معرض خطر بیشتری قرار میدهد.

ایران اعلام کرده که هدفش از افتتاح این فروشگاه در ونزوئلا صرفا تجاری است و در ازای ارسال مواد غذایی، از این کشور چوب، آناناس و انبه وارد ایران میکند.

چندی قبل «برایان هوک»، نماینده دولت آمریکا در امور ایران در نشست اندیشکده «هادسن» از توسعه روابط میان ایران و ونزوئلا ابراز نگرانی کرد. او در این نشست که با هدف بررسی روابط ایران و ونزوئلا بررسی شده گفت که از گسترش روابط میان این دو کشور نگران است.

برایان هوک گفت ایران انجام آزمایش‌های موشکی و تهدید منطقه را ادامه داده است. او همچنین ادعا کرد: «ایران شاهد اعتراضات علیه حکومت بوده و نه علیه آمریکا.»

ایران چندی قبل نیز بدون توجه به هشدارهای آمریکا، تانکرهای خود را برای ارسال بنزین عازم ونزوئلا کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم