دیدار رئیس کمیته روابط خارجی دومای دولتی روسیه با ظریف

يکشنبه 12 مرداد 1399
12:32
دیدار رئیس کمیته روابط خارجی دومای دولتی روسیه با ظریف رئیس کمیته روابط خارجی دومای دولتی روسیه صبح امروز با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

العالم- ایران/ سیاسی

«لئونید اسلوتسکی» رئیس کمیته روابط خارجی دومای دولتی روسیه که به تهران سفر کرده، صبح امروز (یکشنبه) با حضور در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

اسلوتسکی دیروز (شنبه) یازدهم مرداد ماه نیز با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

قالیباف در این دیدار با اشاره به توافقات راهبردی دو کشور و نقطه عطف خواندن دیدار مهم ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه با مقام معظم رهبری در تهران بر لزوم افزایش سطوح همکاری‌های همه جانبه دو کشور از جمله همکاری اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دو کشور ایران و روسیه تاکید کرد و گفت: مجلس یازدهم آمادگی دارد همکاری‌های پارلمانی گسترده‌ای با روسیه داشته باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی سطح همکاری‌های سیاسی ایران و روسیه را مناسب خواند و گفت: دو کشور فرصت‌های مشترکی پیش رو دارند که می‌توان از آنها به نفع ملت‌ها بهره برد.

رئیس کمیته روابط خارجی دومای دولتی روسیه نیز در این دیدار با اشاره به اینکه حضورش در ایران همزمان با تشدید شیوع ویروس کرونا بیانگر اهمیت روابط فیمابین ایران و روسیه است، گفت: با همکاری کمیته‌های تخصصی پارلمانی دو کشور می‌توانیم اجلاس‌ مشترک در زمینه‌های سیاسی، انرژی و اقتصادی برگزار کنیم؛ در واقع مجالس دو کشور می‌توانند به تدوین پروژه‌های ملی و همکاری‌های راهبردی فی مابین کمک شایانی کنند.

محمدجواد ظریف اخیرا (۳۱ تیر ماه) سفری یک روزه به مسکو داشت و ضمن رایزنی با سرگئی لاوروف همتای روس خود با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به مدت یک ساعت تلفنی گفت‌وگو کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا


پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز دریای سیاه در مرز روسیه


آمریکا نخستین جنگنده‌های اف-۱۶ را به تایوان تحویل داد


ضرورت تقویت روابط ایران و یمن در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و دریایی


وزیر امور خارجه ارمنستان فردا به تهران می آید


دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت؛ محسن رضایی: در شرایط حساس هستیم


حمله موشکی و پهپادی به شرکت آرامکو در ریاض/ ۶۰ حمله هوایی و موشکی عربستان به اماکن غیرنظامی در ۲۴ ساعت گذشته