خبر فوری:

لوکاشنکو برای تقسیم قدرت اعلام آمادگی کرد

دوشنبه 27 مرداد 1399
17:15
لوکاشنکو برای تقسیم قدرت اعلام آمادگی کرد
در ادامه بحران بلاروس، رئیس‌جمهور این کشور برای تقسیم قدرت اعلام آمادگی کرد اما گفت این کار را تحت فشار معترضان انجام نخواهد داد.

العالم - اروپا

«الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس برای تقسیم قدرت اعلام آمادگی کرد اما گفت تحت فشار خیابان (اشاره به اعتراضات این کشور) این کار را نخواهد کرد.

در میانه افزایش تقاضاها برای کناره‌گیری وی از قدرت بعد از ۲۶ سال، او که امروز برای سخنرانی در جمع کارگران یک کارخانه در مینسک، پایتخت بلاروس حاضر شده بود، مدام با فریادهای آن‌ها که خواستار استعفای او بودند مواجه شد.

به گزارش خبرگزاری «الجزیره»، او در بین کارگران گفت تا زمانی که زنده است، انتخابات دوباره در کار نخواهد بود. خبرگزاری رسمی بلاروس «بلتا» گزارش داد لوکانشکو در این جمع گفت آماده است قدرت را تقسیم کند و قانون اساسی را تغییر دهد اما نه تحت فشار معترضان.

پیش از این «اسوتلانا تیخانوفسکایا»، نامزد ناکام انتخابات ریاست‌جمهوری بلاروس گفت آمادگی دارد رهبر ملی این کشور شود.

او در پیامی ویدئویی اعلام کرد: آماده هستم مسئولیت را بپذیرم و به عنوان رهبر ملی عمل کنم تا کشور آرام و وارد روند عادی شود.

طی روزهای گذشته معترضان بسیاری در شهر‌های مختلف بلاروس دست به تجمع زده‌اند. این اعتراضات بنا به درخواست تیخانوفسکایا، رقیب اصلی رئیس‌جمهور بلاروس در انتخابات اخیر شکل گرفته‌اند.

تیخانوفسکایا که به لیتوانی گریخته پیش از این هم در پیامی ویدئویی ضمن درخواست دوباره برای بازشماری آرا، از همه شهرداران شهرهای بلاروس خواست مقدمات برگزاری اعتراضات مسالمت‌آمیز در روزهای آتی را فراهم کنند.

در جریان این اعتراضات تاکنون بیش از ۶ هزار معترض دستگیر و صد‌ها نفر زخمی شده‌اند. مقامات بلاروس نیز کشته شدن دو نفر در جریان اعتراضات را تأیید کرده‌اند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو


پاسخ قاطع وزیر خارجه ایسلند به توهین نتانیاهو در سازمان ملل


عذرخواهی مالکان کشتی‌ها برای عبور غیرمجاز از تنگه هرمز


عراقچی: از شروط خود کوتاه نخواهیم آمد


با قدرت از حقوق ملت ایران و ملتهای مظلوم منطقه دفاع کردیم


هشدار به کشتی‌ها برای عبور از مسیرهای نامعتبر


مجلس اعلای اسلامی عراق: شکستن محاصره ایران، واجب است


قطع گازوئیل اروپا؛ تازه‌ترین ضربه جنگ علیه ایران بر اعتبار آمریکا


سردار شکارچی: مجرب‌ترین کشور جهان در نبرد نامتقارن هستیم


اذعان رسانه عبری به افزایش تحریم سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل